Úsmev nielen zbližuje. Zlepšuje aj sex a vzrušenie

Svetové štatistiky sú neúprosné. Usmievame sa stále menej. A to aj pri takých činnostiach, ako je milovanie. Chyba. Úsmev totiž vie vyvolať nielen emócie, ale aj výnimočné vzrušenie. Skúste sa viac usmievať počas milovania a efekt uvidíte do pár minút. Bude to zážitok sto a jedna.

15.08.2022 14:00
láska, vzťah, muž a žena, partneri Foto:
Príjemný a nežný úsmev môžete predstaviť ako novú súčasť predohry.
debata

Úsmev, ako symbol nežnosti

Príjemný a nežný úsmev môžete predstaviť ako novú súčasť predohry. Mnoho mužov a žien sa už neusmieva ani pri tom, ak chcú s druhým človekom prejsť od bežných starostí k nežnostiam. Usmievajte sa na seba tak, ako pri prvom rande. A zrazu pochopíte, že aj to vzrušenie, ktoré ste kedysi pociťovali tak intenzívne, akoby sa vracalo. To len vďaka tomu, že sa na seba viete nežne usmiať a dať si lásku výrazom v tvári.

Namiesto slovnej zvodnosti

Úsmev nemusí byť len nežný. Každá žena má predsa celú plejádu úsmevov. Vyskúšajte ich aj doma na partnerovi. Od dominantného úškrnu až po koketne zdvihnuté kútiky. Úsmev je vždy hravý, atraktívny, vie v mužovi vyvolať rôznorodé emócie, ale vždy vyvolá viac atraktivity, ako len bežná, či dokonca smutná tvár. Ten správne vybratý úsmev z repertoáru úsmevov dokáže partnera navodiť aj na sexuálnu vlnu od nežnej aj po rôzne dominantno – submisívne hry.

láska, muž a žena, rande, zaľúbiť sa, vzťah, radosť Čítajte aj Keď miláčik nestačí. Ako poláskať partnera aj slovne?

Prejav slasti

Okrem vzrušených vzdychov môžete prejavy nadšenia opätovať napríklad práve úsmevom. Vyskúšajte sa na partnera usmiať, keď budete tvárou v tvár, alebo vás môže hltať očami, keď sa budete nadšene knísať nad ním. Úsmev významne podporí vaše vzrušenie. A môžete si byť istá, že vám ho opätuje.

Dokonalý nástroj potešenia

Poďakujte sa úsmevom. Nie je nič úžasnejšie, ako vyjadriť radosť a vďaku za milovanie jednoducho bez slov. Napríklad úsmevom. Usmiata tvár je to najlepšie, čo môžu partneri urobiť v rámci postlúdie po milovaní. Je krásne, ak nebudete náhlivo bežať do sprchy, alebo k mobilu, ale budete na seba hľadieť s úsmevom. Vďaka tejto bodke budete mať z celého milovania omnoho príjemnejší zážitok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úsmev #vzťah po rokoch #šťastný pár #vzrušenie #zlepšenie intimity #postlúdia

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...