Najvernejšie znamenia zverokruhu. Dokážu milovať celý život

Túžbu po láske na celý život môžete spečatiť aj vhodným výberom partnera. Tentoraz však budeme hovoriť len o spoločných záujmoch, príťažlivosti, či sexuálnom naplnení. Pozrieme sa na hviezdy a znamenia, ktoré majú sklony byť tými najvernejšími z dvanástich znamení.

31.07.2022 13:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Pozrieme sa na hviezdy a znamenia, ktoré majú sklony byť tými najvernejšími z dvanástich znamení.
debata

Býk

Znamenie, ktoré je známe svojou vytrvalosťou vo všetkom, do čoho sa pustí. Nedá sa len tak ľahko odradiť. Nezľakne sa prekážok a to ani vo vzťahoch. Vernosť a dlhodobý vzťah si totiž vyžadujú neochvejnú mieru trpezlivosti a vytrvalosti. A tej majú býci skutočne na rozdávanie. Navyše potreba stability a štruktúry zemského znamenia im pomáha zostať neochvejnými aj pri otrasoch.

Rak

Najcitlivejšie znamenie zverokruhu je prirodzene späté s rodinou, rodinným životom a vzťah vníma ako svätyňu, o ktorú sa pravidelne stará. Citlivému rakovi vládne štvrtý dom domova a sú odhodlaní za každých okolností chrániť svojich priateľov, rodinu a blízkych. Navyše sú znamením riadeným Mesiacom, čo znamená, že sú prirodzenými nadšencami, ktorí sú oddaní všetkému, do čoho vložia svoje srdce a myseľ. A preto majú radi vzťahy dlhodobé.

jeseň, láska, rande, príroda Čítajte aj Najromantickejšie znamenia zverokruhu. Zažijete s nimi to, čo s nikým iným

Lev

Toto odvážne a sebavedomé ohnivé znamenie má neotrasiteľnú vieru v lásku, ktorá sa niekedy môže zdať až naivná. Je to preto, že levom vládne piaty dom, ktorý je spojený s kreativitou a deťmi. Nielenže zostávajú v manželstvách dlhodobo z lásky. Oni sú verní aj vtedy, keď sa už láska mení trochu na rutinu. Aj vtedy sú neochvejní vo svojich presvedčeniach a zostávajú vernými partnermi. Pretože ich filozofia a mentálne nastavenie nie je nastavené na výmenu, ale na vylepšovanie.

Vodnár

Hoci je vodnár vzdušné znamenia a patrí k zástancom progresívnych zmien, ich oddanosť láska partnerovi vie toho veľa vydržať. A môžu poďakovať svojmu planetárnemu vládcovi Uránu. Ten ich vedie k tomu, že často svojej polovičke pripravia aj nepochopiteľné šokové situácie, či menšie vzbury, no zostávajú verní. A to aj v ťažkých časoch.

Váhy

Váhy sú do veľkej miery pragmatici a platí to dokonale aj o vzťahoch. Nechcú robiť z každej maličkosti vedu. Preto aj mnohé nezhody, ktoré sa v partnerstve objavia, dokážu prehltnúť, alebo prejsť bez toho, aby z neho robili veľkú vedu. No a výsledok je potom taký, že majú omnoho menej sporov a to sa odráža aj na tom, že majú dlhšie a vernejšie vzťahy. Navyše si nepotrebujú komplikovať život neverou, radšej ostanú v tom, čo už poznajú a ako tak im aj vyhovuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #znamenie Váhy #vernosť #znamenie vodnár #znamenie býk #dlhodobý vzťah #znamenie rak

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...