Agassi s Grafovou, Bon Jovi aj hviezda Hry o tróny: Aj tieto páry si povedali áno v meste hriechu!

Mesto hriechu, hazardu, ale aj miesto lásky a množstva svadieb. Práve americké Las Vegas má nálepku všetkého uvedeného. Po svadbe Jennifer Lopezovej a Bena Afflecka si pripomeňme aj ďalšie slávne páry, ktoré si tam povedali áno.

19.07.2022 09:30 , aktualizované: 16:53
Andre Agassi a Steffi Graf Foto:
Andre Agassi a Steffi Graf na archívnej snímke.
debata

Las Vegas za uplynulé roky prilákalo množstvo celebritných párikov, ktoré sa namiesto očakávaných pompéznych osláv a svadieb so stovkami hostí rozhodli pre intímny ceremoniál a často urobili spontánne rozhodnutie, aby sa zosobášili v niektorej z početných svadobných kaplniek v Las Vegas.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...

Posledným celebritným párom, ktorý tak urobil len počas uplynulého víkendu, je speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck. Zoznam prominentov, ktorí do toho „praštili“ vo Vegas, je však omnoho pestrejší. Vedeli ste napríklad o týchto manželoch?

Lily Allen a David Harbour

Zosobášili sa v Las Vegas v roku 2020, pričom na svadbe nechýbali Allenovej dcéry z predchádzajúceho vzťahu. Na svadbe sa objavil aj dvojník Elvisa Presleyho, čo je vo Vegas pomerne populárna tradícia. Niektorí dvojníci majú dokonca licencie, aby mohli páry oficiálne sobášiť.

Speváčka Lily Allen a jej manžel - herec David... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lily Allen a jej manžel - herec David Harbour Speváčka Lily Allen a jej manžel - herec David Harbour na premiére divadelnej hry Plaza Suite.

Sophie Turner a Joe Jonas

Herečka z Hry o tróny a člen populárnej skupiny sa v spoločnosti najbližšej rodiny zosobášili v roku 2019 v Las Vegas, po obrade v meste hriechu však nasledovala aj druhá svadba – pompéznejšia a s desiatkami hostí, tá sa konala v Paríži.

Steffi Graf a Andre Agassi

V Las Vegas sa konal aj sobáš slávneho tenisového páru – nešlo však o žiadnu z početných kaplniek, dvojica sa vzala priamo v dome vo Vegas, ktorý patrí Agassimu. Jedinými hosťami a svedkami boli ich mamy.

Hudobník a spevák Jon Bon Jovi a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Craig Ruttle
Salute to Freedom Gala Hudobník a spevák Jon Bon Jovi a jeho manželka Dorothea Hurley na podujatí Salute to Freedom Gala.

Dorothea Bongiovi a Jon Bon Jovi

Jeden z najstabilnejších párov svetového šoubiznisu si tiež povedal áno v Las Vegas. Stalo sa tak už v roku 1989, pričom spevák Jon Bon Jovi si bral Dorotheu ako svoju študentskú lásku. Spolu sú dodnes.

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Demi Moore a Bruce Willis

Aj tento slávny pár si povedal áno v Las Vegas. Ich manželstvo však netrvá dodnes, rozviedli sa už v roku 2000, spoločne majú tri dcéry.

Mia Farrow a Frank Sinatra

Kde inde ako v hriešnom Las Vegas sa mohol ženiť slávny Frank Sinatra. Herečke Mii Farrowovej povedal áno v roku 1966, no manželstvo o dva roky neskôr rozviedli.

Niektoré manželstvá z Las Vegas trvali naozaj krátko, alebo neboli platné. Ktoré? Kliknite ďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #svadba #Britney Spears #Ben Affleck #Demi Moore #Lily Allen #Las Vegas

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...