Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Správy o svadbe Jennifer Lopezovej a Bena Afflecka na záver uplynulého víkendu ovládli svetové médiá. Dvojica sa vzala počas komorného obradu v spoločnosti tých najbližších. Obaja však dobre vedia, čo znamená mať súkromný život pod drobnohľadom.

18.07.2022 08:05
Celtics Lakers Basketball Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na zápase NBA medzi Los Angeles Lakers a Boston Celtics v Los Angeles.
debata

Obe slávne hviezdy svetového šoubiznisu boli od štartu svojej kariéry pravidelne prenasledované paparazzmi a ich súkromný život pravidelne rozoberaný na stránkach časopisov či internetových portáloch. Áno, treba dodať, že k tomu aj sami prispeli.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Konieckoncov, Jennifer Lopez sa viackrát tvárila, že konečne našla muža svojho života a jej vyznania na adresu jej partnerov, ktoré občas utrúsila pred novinármi, zneli priam fatálne. Napriek tomu sa však jej vzťahy doteraz končili rozchodom a tri predchádzajúce manželstvá rozvodom.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

Ani v prípade Bena Afflecka sa snahy o usadenie sa a založenie rodiny neskončili na prvýkrát úspechom. Hoci spočiatku vyzerali ako idylický pár, s exmanželkou Jennifer Garnerovou sa napokon rozviedli. Údajne aj pre Affleckove problémy s alkoholom, s ktorými sa viackrát liečil.

614461150 Čítajte viac Lopezovej bývalý strieda dámu za dámou? Najprv známa fitneska a teraz... krásna neznáma!

Svadba, ktorá sa odohrala v tretí júlový víkend roku 2022 však predsa len dáva nádej obom, že sa konečne našli. Možno aj preto, že už v minulosti tvorili spolu pár a hovorilo sa vtedy o nich ako o dokonalej dvojici. Hoci sa ich vzťah v roku 2004 rozpadol a každý išiel vlastnou cestou (za ďalšími partnermi a rodinným životom), minulý rok sa znovu ich cesty stretli a sú svoji. Držíme im teda palce, nech to je naozaj už „navždy“…

Najdôležitejší muži v živote Jennifer Lopezovej

Herečka a speváčka bola doteraz trikrát vydatá, pričom jej prvým manželom bol koncom 90-tych rokoch Ojani Noa. Dvojica bola spolu len niečo viac ako rok. Nasledovalo manželstvo s tanečníkom Crisom Juddom, trvalo zhruba dva roky a po jeho rozpade sa speváčka začala stretávať práve s Affleckom. Po rozchode s ním po jej boku skončil spevák Marc Anthony. Ich manželstvo trvalo najdlhšie – takmer desať rokov a narodili sa im aj dve deti – dvojičky Emme a Max.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez na zábere z... Foto: SHUTTERSTOCK
jennifer1997 Speváčka a herečka Jennifer Lopez na zábere z roku 1997 s prvým manželom Ojanim Noa.

Kým si Jennifer znovu trúfla na svadobné zvony, po jej boku sa vystriedalo niekoľko mužov. Azda najznámejší je bývalý profesionálny hráč baseballu Alex Rodriguez. Randila tiež s tanečníkom Casperom Smartom a známy je aj jej vzťah z konca 90-tych rokov s raperom Diddym (spoločne absolvovali slávny moment na cenách Grammy, keď Lopez prišla v šatách Versace). Stretávala sa krátko aj s raperom Drakeom.

Najdôležitejšie ženy v živote Bena Afflecka

Pred svadbou s Lopezovou bol ženatý len raz – s herečkou Jennifer Garnerovou. Ich manželstvo trvalo od roku 2005 do roku 2018, no odlúčenie ohlásili už v roku 2015.

Herec Ben Affleck a jeho expartnerka Ana De... Foto: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
549865072 Herec Ben Affleck a jeho expartnerka Ana De Armas na zábere z augusta 2020.

V Affleckovom súkromnom živote sa objavili aj ďalšie známe ženy, medzi nimi napríklad herečka Gwyneth Paltrow (randili spolu v rokoch 1997 až 1999) či herečka Ana De Armas (randili spolu v roku 2020). Po Affleckovom boku bolo vídať aj producentku Lindsay Shookusovú či modelku z Playboya Shaunu Sextonovú.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...

VIDEO: Jennifer Lopez a Ben Affleck – fakt slávny pár!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #expartneri

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....