Nohy pri sexe. Dajú nový rozmer vašej rozkoši

Platí to však iba v prípade, že ich viete správne používať. Dobrou správou však je, že sa to dá vcelku rýchlo naučiť a obaja si užijete potešenie, o ktoré vlastne pri sexe ide. Nohy pritom muži považujú za veľmi erotické a ak sa stanú aj hravými a nebudete ich mať len od seba, potešíte sa vzájomne.

15.07.2022 11:40
sex, intimity, erotika Foto:
Pri milovaní idú obvykle všetky kúsky aj erotickej spodnej bielizne dole.
debata

Od masáže až po dráždenie

V drvivej väčšine prípadov sa pri láskaní zameriavame hlavne na ruky, ktoré hrajú prím vo vzájomnom kontakte už od predohry. Avšak skúste zapojiť všetky štyri končatiny a prirodzene tým znásobíte aj pocity rozkoše. Ženské nohy totiž vedia s erekciou muža aj jeho vášňou doslova divy. Skúste si to sami.

Nahé aj odeté

Pri milovaní idú obvykle všetky kúsky aj erotickej spodnej bielizne dole. O nohách to platiť nemusí pretože napríklad podväzky alebo samodržky sú estetické, erotické aj fetišistické. A nemusíte ich dávať dole ani pri realizácii intímneho potešenia. Naopak, muži si prídu na svoje, ak ich týmto kusom oblečenia potešíte nielen vizuálne, ale aj dotykom. Napríklad intímnou masážou.

Chodidlá, ako napriamovač erekcie

Skúste sa partnerovho prirodzenia nedotýkať len rukami, ale práve chodidlami. Masáž intímnej zóny vie partnera veľmi rýchlo nabudiť. Použiť môžete trochu lubrikantu, alebo práve silonky. Sklz je v tomto prípade veľmi jemný, vzrušujúci a vy skoro zistíte, že masáž chodidlami ho postaví do pozoru omnoho rýchlejšie, ak mu na prirodzenie iba siahnete.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Tam dole jazykom. Toto muži môžu a toto nemusia

Masáž nôh

Nemusíte to byť iba vy, ktorá sa rozhodne nohami masírovať. Nechajte aj partnera, aby sa s vami pohral. Masáž nôh a špeciálne chodidiel je vysoko erotická, ale hlavne aj uvoľňujúca. Ak ste po celodennom „pobyte“ v topánkach a partner sa chopí vaši nôh a podrobí ich jemnej masáži, tak si môžete byť na betón istá, že tento jednoduchý trik vás dokonca uvoľní. Je to ako antistresová terapia. A v ľudskom tele všetko so všetkým súvisí. Ak znížite mieru stresu, máte vysokú pravdepodobnosť, že príde k nárastu sexuálnej túžby. Aj orgazmus budete dosahovať ľahšie.

Nohy použite aj pri misionárovi

Dať ich od seba je prirodzene nutnosť pri milovaní, ale nedávajte ich príliš ďaleko od mužského tela. Aj pri misionárovi máte možnosť ho nohami objímať a napríklad aj hladiť po zadočku. Vyskúšajte to pri najbližšom bežnom milovaní a razom obaja pochopíte, aký malý detail stačí a z bežného milovania sa stane milovanie úžasné.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali s koučkou Janette Šimkovou a psychológom Matejom Štepitom o úskaliach žiarlivosti. Môže byť pozitívna? Čo sa stane, ak máte doma manipulátora a narcistického sociopata? Pozrite sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne fantázie #vzrušenie #krásne nohy #erotické pančuchy #sexuálna angažovanosť

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...