Tam dole jazykom. Toto muži môžu a toto nemusia

Pohyb jazykom smerom od úst až niže pása predstavuje pre každého muža trajektóriu rozkoše, ktorú si každý obľúbi. Teda v prípade, že aj partnerka vie, ako svojho milovaného tam dole potešiť. Pretože pri orálnej hre je to ako pri sexe a dotykoch. Niečo je obľúbenejšie ako iné.

04.07.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak sa vyberiete tam dole, je ideálom spraviť partnerovi radosť tak, aby sa nemusel stresovať, či na niečo hrať.
debata (2)

Hravosť je cesta

Muž, ako každá žena vie, ostáva večné dieťa až do vysokej staroby. Preto na neho platí cesta hravosti a to aj v oblasti intimity. Ak sa vyberiete tam dole, je ideálom spraviť partnerovi radosť tak, aby sa nemusel stresovať, či na niečo hrať. Erekcia môže prísť hneď, alebo až o chvíľu. Preto zvoľte najprv jemné maznanie a dajte mu dostatok času, aby sa nabudil. Žiadne rýchle snahy o navodenie prudkej erekcie. To môže vyvolať stres a pôsobiť na vzrušenie dokonca kontraproduktívne.

Krúženie jazykom

Celý penis do pusy je klasika. Žiadny muž mu nepovie nie, ale vy predsa nechcete len klasiku, ale muža aj trochu potešiť. Inak ako bežne. Preto je fajn využiť techniku, ktorú aj odborník na sex Zachary Zane považuje za skutočný stimulátor mužskej rozkoše. Pripravte si špičku jazyka a krúžte mu ním po obvode žaluďa. Stimulujete tak jeho najcitlivejšiu oblasť a je to dosť hravé aj „napínavé“, aby ho to bavilo dostatočne dlho.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Super tipy na osvieženie predohry. Budete z nich nadšení

Masáž uzdičky

Môžete ju robiť jazykom, ale pokojne aj vlhkými prstami. Ak sa dostanete partnerovi do intímnej zóny, ruky nemusíte nechať ležať ľadom. Práve naopak. Stimulácia uzdičky je jeden z dvoch trikov, ako mužovi intenzívne pomôcť precítiť jeho bod G. Pretože áno, ide o jeden z nich. Toto malé tajomstvo nevie mnoho žien. Preto budete pre neho prakticky orálna milenka snov.

Prejdite k hlavnému bodu G

Orálny sex nikdy nebude krajší, ak k nemu pridáte aj kúsok dráždenia v oblasti konečníku. Navyše to máte veľmi blízko a preto by bola škoda túto príležitosť nevyužiť. Pre odvážnejšie je variant, keď prejdete jazykom od penisu až ku konečníku, ktorý premasírujete špičkou jazyka. Ľahšou variantou je niektorá z vyššie uvedených foriem láskania ústami, pričom k análnemu otvoru a k prostate zamierite prstami. Je to vrchol intímnej hry, ktorý neraz privedie k vrcholu aj samotného partnera.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prostata #orálny sex #intímna masáž #bod G #sexuálna fantázia #sexuálna kreativita #mall.tv

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...