Ako si osviežiť klasiku v spálni? Toto sú najobľúbenejšie metódy

Osvieženie padne dobre v každej oblasti života. No zatiaľ, čo si recepty na okorenenie jedálneho lístku vymieňame pokojne aj v práci, o inováciách v spálni mlčíme. Ani posteľ by ale nemala byť miestom, kde zažívame najnudnejšie chvíle svojho života. Našťastie je možnosť zmeniť to.

30.06.2022 07:00
sex, intimity, erotika Foto:
Vymeňte jemné pohládzanie za pevnejší stisk.
debata

Neha je dobrá, ale často nudná

Nežnosti sú skvelé a bez nich si prirodzene žiadna dvojica nevie predstaviť milovanie. Na druhej strane je to ako pomalá jazda na diaľnici. Všetko v poriadku, ale občas sa každému zažiada trochu zdvihnúť otáčky. A preto je čas, aby ste aspoň na skusy vymenili nežnosti za niečo viac ostrejšie.

Bitka? Ale bez modrín

Nepotrebujete žiadne výrazné náčinie. Netreba hneď bežať do sexshopu po bičíky. Hoci ak sa vám táto praktika zapáči, nebudú odveci. Začať ale môžete klasickým plesnutím po holom zadku. Od jemného až po také, po ktorom stanú na pokožke odtlačky dlane. Verte či nie, zadok toho dosť znesie a uvidíte, že aktivácia týchto nervových zakončení prináša novú dimenziu rozkoše. Skvelé je to pre oboch partnerov a mieru intenzity si volíte podľa chuti.

Pevné zovretie

Ide o praktiku, ktorá sa používa relatívne málo, ale na počkanie vie vytvoriť značné vzrušenie. Pevné zovretie zápästia, ruky, vlasov. To všetko je nový impulz do sexuálneho života. Vymeňte jemné pohládzanie za pevnejší stisk. A ak si trúfate, pocit dominancie ľahko získate ak sa vzájomne chytíte pod krkom. Netreba ani príliš veľa sily, už len samotná dlaň na aorte prináša nové poznanie vzrušenia.

pár - posteľ - milovanie - predstieranie orgazmu Čítajte aj Jediná zmena po sexe dokáže zmeniť intímny život aj lásku. Vyskúšajte

Sex v hojdačke

Ide o jednu z obľúbených metód na osvieženie sexu mimo postele. Ale pokojne môžete ostať v spálni. Erotické hojdačky sa dajú zaobstarať prakticky v každom obchode s erotickými pomôckami a sú investíciou do dlhého a aktívneho sexuálneho života. Dajú sa nainštalovať pokojne aj na zárubne a to potom sama uvidíte, čo dokáže hojdačkový pohyb spraviť so sexuálnou aktivitou.

Hryzenie

Drobnosť, ktorú je fajn si začleniť do predohry aj k milostnému zážitku. Začnite pokojne jemným zahryznutím spolu s bozkami po tele. Ale zuby môžete využiť aj pri orálnom sexe. Či už jemne priamo na penise, alebo v oblasti semenníkov. Partner vám naznačí, ako silno to má rád. A verte či nie, aj keď si vymeníte role, budete jeho chrupom prekvapená. Zuby pri milovaní nepodceňujte. Sú nenápadným korením milostnej aktivity. Dokážu viac, ako si viete predstaviť.

Masáž po celom tele. Samozrejme erotická

Skvelé je prejsť na nuru – masáž. A to aj bez certifikátov. Stačí trochu lubrikačného gélu, alebo ak ho nemáte, namydlite sa vo vani a kĺžte sa po sebe telami. Je to jeden z najintímnejších zážitkov, aké si môžete doma privodiť. Výsledkom bude silné vzrušenie, nové pocity z vašich tiel a vzájomné erotické sa obohatenie. Ani vyvrcholenie v tejto fáze nie je na škodu. Povzbudení vzájomnosťou však budete mať zaručene chuť aj na druhé a ďalšie kolá.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #hryzenie #zlepšenie intimity #erotická masáž #nuru masáž #hojdačka #sex po rokoch

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...