Poznáte výhody sex polohy na boku? Skúste a uchváti vás

Intímna sféra presahuje len klasické polohy na chrbte a na štyroch. jednou z veľmi príjemných a zaujímavých polôh, ktoré sú však často opomínané, je poloha na boku. Povieme si, čo na nej môže byť atraktívne. No pravda je taká, že práve v "škaredom káčatku" sa dokáže skrývať pekná labuť.

27.06.2022 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Využite svoje ženské zbrane skutočne naplno práve pri polohe zboku. Muž vidí plnú líniu nášho zadočku, ktoré je pre neho atraktívna v nohaviciach, v sukni aj nahá.
debata

Oddychová pre oboch

Je len málo erotickým polôh, pri ktorých si prakticky oddýchnu obaja partneri. Jednou z nich je práve poloha z boku. Nazývaná práve preto aj „lenivá“. Partnerka totiž leží na boku a váš miláčik do vás vstupuje zo strany, čo mu na jednej strane neumožňuje extrémny pohyb, na druhej strane prináša dostatočné hlboké vniknutie.

Zvodné krivky

Využite svoje ženské zbrane skutočne naplno práve pri polohe zboku. Muž vidí plnú líniu nášho zadočku, ktoré je pre neho atraktívna v nohaviciach, v sukni aj nahá. Navyše môže zadoček adekvátne pohladiť, ale na rozdiel od klasiky odzadu má k dispozícii výhľad aj do vašej tváre a na prsia. Unikátna kombinácia, ktorá je pre každého muža maximálne vzrušujúca.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Ako partnerovi pomôcť k lepšej a rýchlejšej erekcii? Super tipy pre každú ženu

Viac kontaktu

Veľkou výhodou polohy na boku je aj viac kontaktu. Ani ak ste na štyroch nedosahuje partner taký priamy kontakt s vašim zadočkom a telom. Napriek tomu, že vás partner môže objímať, hladkať a bozkávať, tak jeho lono maximalizuje kontakt s plochou vášho zadočku. A to poteší jeho zmysly a vylepší zážitok vám obom.

Nie je to len o pohľade

V prospech tejto polohy hrá aj to, že nie je úplne bežná. Pritom nie je nijako extra náročná a môžete si ju určite dopriať aj počas bežných milostných zážitkov. Dáva však najavo, že ste obaja otvorení skúšať nové veci, prežiť niečo nové, osviežiť rutinu. Už len ten pocit, ktorý si vytvoríte touto malou zmenou obohatí vašu sexualitu.

Ideálna aj na druhé kolo

Ak chcete partnera navnadiť na druhé kolo, je práve poloha naboku ideálna. Pretože poskytuje vášmu drahému menej tradičný pohľad na vaše telo. Vidí omnoho viac vypuklý zadoček ako obvykle a vďaka tomu nadobudne omnoho rýchlejšie vzrušenie. Preto je táto poloha priam dokonalá na pokračovanie intímnej stimulácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Intimita #vzrušenie #boky #sexuálna poloha #telesný kontakt

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...