Ak ste sa narodili v týchto troch znameniach, pritiahnete si k sebe priam diabolskú svokru

Vzťah týchto troch znamení zverokruhu k ich svokrám je plný konfliktov a boja o moc. Tu sú dôvody!

19.06.2022 13:00
lopez Foto:
Jennifer Lopez a Jane Fonda v komédii Diabolská svokra.
debata

Vzťah medzi nevestou a svokrou nebýva jednoduchý – obe súperia o lásku jedného muža (syna a partnera) aj istú dominanciu. Tak, ako vo vydarenej komédii Diabolská svokra s Jennifer Lopezovou a Jane Fondovou.

Občas sa vzťahy „upravia“ a medzi ženami zavládne mier. Ale nie v prípade znamení, ktoré k sebe „diabolské“ svokry priam priťahujú. Ktoré to sú a prečo?

Lev

Žena v znamení lev chce byť dominantou vždy a všade. Pre svoju panovačnú povahu však priťahuje práve tie svokry, ktoré sú oveľa autoritatívnejšie a panovačnejšie ako samotný lev. A tu sa to iba začína – večné hádky o moc striedajú všakovaké intrigy a prieky, ktoré stoja kopec síl obe strany. Nájsť spoločnú reč či harmóniu je v takomto prípade takmer nemožné.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Ryby

Aj keď si ryby zvyčajne nenechajú od nikoho poradiť a veci si robia najradšej po svojom, v prípade vzťahu k svokre sa začínajú problémy. Ryby si veľmi vážia starších ľudí a majú k nim vrodený rešpekt. To dokáže „diabolská“ svokra veľmi rýchlo zneužiť vo vlastný prospech. Zistí, že nevesta jej nevie brániť či čokoľvek jej odoprieť a začína „úradovať“ aj v situáciách, kedy by sa mala držať v úzadí.

Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom...
Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie...
+7Herečka Sharon Stone na premiére The Tragedy of...

Rak

Ako mimoriadne emocionálna a citlivá bytosť sa rak neustále uisťuje, že všetci v rodine sú v poriadku a nič ich netrápi. A tú sú vlastnosti, ktorých sa chopí svokra a nechá sa ľutovať či obskakovať svojou nevestou. Požiadavky na rôzne službičky sa neustále stupňujú, až svokra začne nevestu v znamení raka nepekne manipulovať a zahŕňať čoraz náročnejšími povinnosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #znamenia zverokruhu

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...