Znamenia, ktoré patria k najzdatnejším milencom. Oplatí sa ich zažiť

Teória prvej a jedinej lásky na celý život je síce pekná, ale v praxi málo realizovaná. Kým nájdete toho pravého, prejdete cez viacero lások, náručí aj postelí. No a na ceste životom je určite dobré zažiť aj znamenia, ktoré predstavujú v posteli doslova uragán slasti. Pre niektorých ľudí to práve môže byť aj rozhodujúci moment, prečo s nimi ostať navždy.

18.06.2022 00:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Na ceste životom je určite dobré zažiť aj znamenia, ktoré predstavujú v posteli doslova uragán slasti.
debata

Baran

Jedno z troch ohnivých znamení. Preto sa aj jeho sexuálny štýl vyznačuje veľkou vášňou, nasadením a divokosťou. S nimi nuda rozhodne nehrozí. Na druhej strane je potrebné priznať, že v sexe skutočne zvyknú búrať všetky mýty, stereotypy a predsudky. Sú otvorení v každom smere a nie je nič horšie, ako keď ich odmietnete. Vtedy je oheň na streche a nie v posteli.

Býk

Sú to majstri zvádzania. Málokto dokáže vyvolať tak silné vzrušenie ako práve toto znamenie. Býk má silné libido a nachádza zaľúbenie v zmyselnom sexe. Ak vám ide o tantrické praktiky, rozmaznávanie a sex na viac ako len živočíšnej vlne, je pre vás ten pravý a vysnívaný milenec.

sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Čítajte aj Znamenia, s ktorými zažijete najdobrodružnejší sex. A nielen raz

Blíženci

Ich silnou stránkou je rečový prejav. Hoci je to pri sexe neobvyklé, je to vysoko žiadané. Blíženci vám dokážu svojimi slovami doslova roztopiť dušu a vyvolať vo vás zimomriavky. Vedia, že dobrý sex je taký, ktorý vám závidia aj susedia. Majú radi, ak sa využívajú pri sexe slová. Jemné aj tie „špinavšie“. Blíženci rozhodne nie sú tichou vodou. Sú to skvelí milenci, ktorí zapájajú nielen telesný, ale aj hlasový prejav do svojej milostnej aktivity.

Rak

Plnohodnotný sex aj po dvadsiatich rokoch. Ak presne po tomto túžite, rak bude ideálnym partnerom. Jeho nadšenie pre sex nevzniká len z vizuálnej stimulácie, ale hlavne zo správneho mentálneho nastavenia. Ak sa rak zamiluje, sex s ním je plný romantiky, nežností a radšej bude skúmať, objavovať a posúvať hranice tak, aby si užíval vždy so svojou láskou, ako prepadal náhodným avantúram.

Vodnár

Tento milovník technológií je aj zástanca inovácií v spálni. Je skvelé mať v posteli vodnára, pretože je to občas ako mať dvoch milencov v jednom balení. Vodnár dokáže byť úžasne nežný a romantický milenec. Zároveň je v ňom stále objaviteľ a to aj čo sa týka ciest erotiky. Občas vie prirodzene dať aj priechod živočíšnej vášni a ukázať sa ako tvrdý chlapec, ktorý sa vás zmocní ako alfa samec. Jednoducho je to skvelá partia na nočnú aj dennú zábavu dvoch tiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #vášeň #býk #muž v znamení vodnára #baran #blíženci #erotické predstavy #rak

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...