Ako partnerovi pomôcť k lepšej a rýchlejšej erekcii? Super tipy pre každú ženu

Vzrušenie muža je či chceme alebo nie, v rukách ženy. Teda nielen v rukách. Ak máte chuť na viacero milostných kôl, alebo partnera nabudiť k väčšej a častejšej aktivite, zíde sa vám návod, čo vlastne na mužskú erekciu funguje. A naozaj zodpovedne.

06.06.2022 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Určite uznáte, že po milovaní je asi ten najkrajší pocit, ak sa nemusíte nikam ponáhľať, nikam utekať, ostanete spolu v náručí.
debata

Dajte mu čas

Erekcia sa nekamaráti so stresom. Muži niekedy zvyknú strácať erekciu práve v momente, keď ich polovičky príliš tlačia na pílu. Preto ak ste sa domilovali, dajte mu čas a nehovorte hneď o nároku na druhé kolo. Môže to partnera postaviť pred takú zodpovednosť, že vlastne nebude schopný nazbierať dosť pozitívnej nálady k tomu, aby sa skutočne postavil do pozoru.

Choďte na to rukami

Veľmi dobrým pomocníkom na nabudenie energie sú ženské ruky. Pokojne mu hladkajte penis. Jemne ho môžete trieť a dotýkať sa ho. Iba tak sa sním hrajte. Bez toho, aby partner cítil, že ho chcete čo najrýchlejšie prebudiť. Aj tu platí, že neha dokáže vzbudiť u muža poriadneho chlapa. A ruky ženy doslova dokážu čarovať.

vzťah, kríza, hádka, partneri Čítajte aj Vyhýba sa partner sexu? Tu môže byť chyba

Nechajte ho na nahej pokožke

Pre muža je nahé telo ženy vždy tým najväčším erotickým stimulom. Preto sa po milovaní neobliekajte ani nezakrývajte. Nechajte ho v kontakte s vašou vôňou, pokožkou, horúcim telom. Dajte mu priestor, aby sa hral s vašimi bradavkami, láskal vás a uvidíte, že prejde pár minút a bude opäť navnadený pokračovať. Nech sa sám zaoberá tým, čo mu robí dobre. Taký prístup partnera aj najviac vzrušuje.

Láskajte sa

Je to krásne pre oboch. Určite uznáte, že po milovaní je asi ten najkrajší pocit, ak sa nemusíte nikam ponáhľať, nikam utekať, ostanete spolu v náručí. Pokojne sa rozprávajte, usmievajte, vymieňajte si nežné slová. Postlúdia vie byť aj skvelým momentom, kedy partner opäť dostane chuť na milovanie.

Skúste ho potešiť vizuálne

Ak túžite po tom, aby sa partner niekoľkonásobne dostal do akcie, tak nepodceňujte jeho zmysel pre vizuálne potešenie. Čo to znamená v praxi? Zistite, čo sa mužovi páči, čo má rád, čo ho vzrušuje. Či už na vašom tele, prípadne ako aké doplnky, či erotické hračky. Potom už len stačí po milovaní vystaviť ho pôsobeniu jeho „fetišom“. Je to spôsob, ako si dopriať rozkoš z milovania aj vtedy, keď povie, že už nevládze. Fetiš dokáže s mužmi skutočne divy.

Video

VIDEO: So študentkou psychológie Ivou Fodorovou sme sa zhovárali o asexualite, jej prejavoch, ceste, ktorú zvyčajne v rámci spoznávania svojej sexuality asexuáli zažívajú, ale tiež o vzťahových prekážkach alebo postoji spoločnosti.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #erekcia #druhé kolo #láskanie #vzrušenie #zlepšenie intimity

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...