Na prvom dojme záleží, však? Bohužiaľ, tieto znamenia ho zvyčajne zanechajú zlý

Sú ľudia, ktorí to s ostatnými vedia, hoci ich vôbec nepoznajú. Majú vrodený šarm a urobiť na kohokoľvek prvý dojem im nerobí žiaden problém. Ale sú aj také znamenia, ktorým bola schopnosť zapôsobiť na prvý dojem odopretá. Týka sa to najmä týchto!

04.06.2022 13:00
rande, muž a žena, večera, láska, nuda Foto:
Prvý dojem sa nevydaril?
debata

Baran

Baran je rozhodný a priamy. Nie každému takéto správanie „sadne“ okamžite a tak mu baran n aprvý pohľad do nôty nepadne. Navyše, barani chcú neustále súťažiť s ostatnými a dokazovať, že sú lepší. To môže pri prvom stretnutí pôsobiť arogantne.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Býk

Býk pôsobí na prvý pohľad často odmietavo a odsudzujúco, drží sa „mimo“ a ľudí si k telu nepúšťa tak rýchlo. Prvý dojem ale nemá nič spoločné so skutočnou osobnosťou býka. Pretože pre ľudí, na ktorých mu záleží, by býk urobil čokoľvek.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Rak

Rak je veľmi emotívny a riadi sa často svojimi pocitmi. To, či urobí dobrý prvý dojem, závisí často od jeho aktuálnej nálady. Je preto pravda, že niekedy pôsobí nevrlo a ufrflane. Tento nedostatok sebakontroly sťažuje rakovi získať si ľudí na svoju stranu pri prvom stretnutí.

žena, strach, obavy, nedôvera, mladá žena Čítajte viac Zmeny? Len to nie! Ktoré znamenia zverokruhu ich naozaj k šťastiu nepotrebujú?

Panna

Panna je veľmi disciplinovaná a hneď od začiatku sa snaží neprezrádzať o sebe príliš veľa. Svoje vzťahy chce budovať pomaly a najprv zistiť, komu môže dôverovať. To je samo o sebe veľmi dobrý postoj, ale niekedy môže pôsobiť chladne a rezervovane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...