Zmeny? Len to nie! Ktoré znamenia zverokruhu ich naozaj k šťastiu nepotrebujú?

Zmeny sú jednoducho súčasťou života. Či už v práci alebo v súkromí. Niektoré znamenia ich však berú dramatickejšie než tie ostatné. A boli by najradšej, kedy sa zmeny práve ich životu vyhýbali.

23.05.2022 09:00
žena, strach, obavy, nedôvera, mladá žena Foto:
Zmeny? Nieeeee!
debata

Váhy

Váhy milujú harmóniu a potrebujú určitú istotu, aby sa cítili spokojne. Vo všetkom majú zaužívané postupy, ktorých sa držia. Týka sa to aj obľúbených podnikov, filmov, ľudí… Ich rutina je pre nich na prvom mieste a vzdávajú sa jej obtiažne. Keď príde na prekvapivé zmeny, váhy strácajú rovnováhu, trápia sa, sú nešťastné a podráždené. Dôležité je, aby im ich okolie poskytlo rýchlu oporu, inak si váhy dokážu život doslova zruinovať.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ako rebeli sa už narodili! O ktorých znameniach zverokruhu to platí?

Panna

Panny sú perfekcionisti. Bez ohľadu na to, aká situácia panuje v ich živote, vždy si myslia, že presne vedia, čo treba urobiť. To znamená, že panny majú konkrétne predstavy o všetkom. Ich život je naplánovaný do najmenších detailov. O to ťažšie zvládajú, keď niečo nejde podľa plánu. Či už je to prekvapivý rozchod, nečakaná zmena zamestnania alebo niečo iné, panny nenávidia akúkoľvek zmenu, ktorú neplánovali a veľmi rýchlo sa v takýchto situáciách dostávajú do emocionálneho chaosu.

hádka, porada, práca, konflikt Čítajte viac Hádky? Tieto tri znamenia zverokruhu v nich zvyčajne vyhrajú

Baran

Baran je vášnivý a impulzívny a často pôsobí veľmi sebavedomo. Často však len zakrýva istú neistotu z toho, že robí veci nesprávne. Táto neistota sa okamžite prejaví, keď dôjde k nepredvídaným zmenám, baran v zmene vidí vždy ten najhorší možný scenár. Jeho okolie potom rýchlo pocíti, že baran nie je vo svojej koži.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....