Skúste sex pred odchodom do práce. Neuveríte, ako vám to zmení deň

Sex po prebudení na telo pôsobí úplne inak, ako keď sa budete milovať neskoro večer. Každá hodina dňa má prirodzene svoje pozitíva, čo sa týka milostnej aktivity. No ak zanedbávate sex pred odchodom do práce, ukracujete sa o celú plejádu benefitov.

22.05.2022 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Znie to neuveriteľne, ale ukazuje sa, že sexuálna aktivita pred prácou nabudí človeka k výkonu.
debata (4)

Ide to rýchlo

Ráno je telo muža aj ženy plné testosterónu. Hormónu, ktorý majú aj ženy, hoci v nižšej miere ako muži. No obe pohlavia ho majú ráno v najvyššej dávke. No keďže ide o hlavný stimulátor sexuálnej túžby, tak ráno budete rozvášnený omnoho rýchlejšie, ako po celom dni v práci. Výsledok je vášnivejší sex a rovnako tak aj skvelá rýchlovka.

Podporíte vzťah

Dobrý sex je základom dobrého vzťahu. Preto je skvelé, ak hneď ráno, po zobudení, utužíte vaše spoločné spolunažívanie vášňou. Milovanie je do veľkej miery vášnivý prejav lásky, ktorý možno právom považovať za vrchol náklonnosti a nehy. Preto ak si ho prejavíte hneď ráno, večer, keď sa spolu stretnete po práci bude toto stretnutie omnoho krajšie, milšie a radostnejšie. Určite to vyskúšajte.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Zvodné triky žien, ktoré na mužov stopercentne zaberú

Výkonnejší deň v práci

Znie to neuveriteľne, ale ukazuje sa, že sexuálna aktivita pred prácou nabudí človeka k výkonu. Vďaka nadšeniu z potešenia je človek omnoho tvorivejší, kreatívnejší a menej sa ho dotýka každodenný stres. Navyše endorfíny, ktoré mu kolujú v krvi pôsobia preventívne proti vyplavovaniu stresového kortizolu. Po sexe tak bude celý váš deň viac v pohode.

Budete šťastnejší

Šťastie je výsledkom množstva rôznorodých dejov v organizme, ale ukazuje sa, že práve sex vytvára v tele ten správny kokteil hormónov šťastia, ktorý pôsobí ako životabudič dobrej nálady. Málokto, kto má ráno sex sa v práci potrebuje hádať. Práve naopak. Intímna aktivita je základom toho, aby ste si mohli užívať deň v šťastí. Rozhodne sa kvôli nej oplatí aj o pol hodinu privstať.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rýchlovka #výkonnosť #šťastie #povzbudenie #uspokojenie #testosterón #ranný sex #pracovný deň

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...