Zadoček pri sexe. Prináša neuveriteľné benefity, pre ktoré sa ho oplatí zapojiť

Zapojiť zadok pri sexe nemusí znamenať klasický análny sex. Je totiž len jedna z možností, ako si užiť potešenie odzadu. Preto sa netreba okúňať, ak má váš partner slabosť pre vašu zadnicu. Pretože aj vy si pri správnom prístupe môžete prísť na svoje.

30.04.2022 18:20
zadok, žena Foto:
Pre mnoho žien je fenomén zadku niečím neprijateľným.
debata

Masážou zadku až do nebies

Pre mnoho žien je fenomén zadku niečím neprijateľným a len čo ho partner chce zapojiť do sexuálnych hier, zapne sa im výstražný alarm a je koniec zábavy. Celkom zbytočne. Muži milujú ženský zadok a radi sa ho dotýkajú. Sem patria aj nevinné hry v podobe masáže zadku. Do práce pre vaše potešenie sa aktivuje niekoľko tisícok nervových zakončení, ktoré sú v oblasti koncentrované. A vy sa môžete dopracovať až na prach orgazmu. Takáto masáž je uvoľňujúca, vzrušujúca a vonkoncom nie nehygienická.

Jazykom medzi polky

Nič neobvyklé, len možno menej často skloňované vo verejnej diskusii. Avšak lízanie zadočku vám spôsobí rovnako príjemné pocity, ako klasický orálny sex. Praktika sa oficiálne nazýva rimming a je vzrušujúca pre obe pohlavia. Ak sme totiž hovorili, že na sedacom svale sú koncentrované tisíce nervových zakončení, uvidíte, aký ohňostroj slasti sa spustí pri láskaní jazykom vašej vagíny spolu s análnym otvorom.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Viete používať nohy a ruky pri sexe správne?

Dráždenie vagíny z opačnej strany

Veľkým zážitkom je, že pomocou prieniku do análneho otvoru dokážete zažiť skutočne rozkoš snov. Ženy síce na tomto mieste nemajú prostatu, ale je atraktívne pre ženské telo, ak sa dostanú k nervovým zakončeniam vo vagíne prakticky z opačnej strany. Je to výhoda, ktorý si môžete dopriať len takto. A pokojne to môžete skúsiť aj prstami, alebo tenkým vibrátorom.

Menšia možnosť na vznik hemoroidov

Okrem telesných pôžitkov je stimulácia zadočku vhodná aj vzhľadom na zdravie. Vďaka pravidelnej masáži sa konečník stáva pružnejší a odolnejší. Výsledkom je menšia možnosť vzniku hemoroidov. Preto je možnosť spojiť príjemne s užitočným. A to doslova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne praktiky #zadoček #sexuálne polohy #zadok #sexuálna inšpirácia #análny sex

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....