Viete používať nohy a ruky pri sexe správne?

Možno otázka, nad ktorou ste sa ešte nikdy nezamysleli. No je dobré su ju položiť. Čo robíte s rukami a nohami pri milovaní. Možno nimi len občas oviniete partnera. Ak je presne toto váš prípad, čítajte zaručene ďalej. Pretože vďaka rukám a nohám dokážete spraviť z milovania dokonalý zážitok pre vášho partnera.

22.04.2022 12:00
sex, intimity, erotika Foto:
Muži milujú ženské nohy.
debata

Ruky počas predohry

Môžete nimi partnera hladiť, láskať, ale čo je ešte lepšie, použite nechty na to, aby ste ho jemne poškrabali. Nie do krvi, iba tak, aby rozpoznal, že ho len nehladkáte. Prečo by ste to mali urobiť? Pretože každý muž má rád, ak dá do milovania ženy aj značný drajv. Presne nohy a ruky mu to naznačia.

Pohrajte sa z jeho citlivými miestami

Ruky používajte nielen na všeobecné hladkanie, ale aj na intenzívnu stimuláciu jeho intímnych partií. Hovoríme napríklad o bradavkách, miešku. Aj masáž konečníka a teda aj prostaty je najlepšia, ak mu ju spraví partnerka rukami. Jednoducho vlastnými rukami mu môžete privodiť toľko rozkoše, že to bude pre neho intenzívnejší zážitok, ako milovanie, ak ho iba objímete.

Nohy ho nechajte poláskať

Muži milujú ženské nohy. Ich ladnosť, tvar aj pohľad na ne. Nielen medzi ne. Preto, ak chcete partnerovi vylepšiť večer, tak to skúste tým, že mu nohy predvediete v plnej kráse. Napríklad aj v sexi sieťovaných pančuchách, občas poslúžia aj obyčajné samodržky. Uvidíte, že muž bude pri vašich nohách kľačať blahom a tešiť sa, že si ich môže obdivovať, pohladkať, pohrať sa s nimi.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Zvodné triky žien, ktoré na mužov stopercentne zaberú

Footfetiš ako masážna praktika

Nohy nemusíte mať pred partnerom iba od seba, ale napríklad aj pekne spolu a masírovať mu nimi ohanbie. Stačí trochu lubrikačného gélu, alebo zmienené samodržky a sklz máte zaručený. Príjemná masáž penisu je doslova fetišistická praktika. A v podstate nie je žiadny chlap, ktorý by niečo také odmietal. Pokojne si môžete takto spestriť napríklad večer, keď máte svoje dni, alebo nemáte chuť na milovanie, ale radi by ste partnera potešili aj intímne.

Dajte do toho energiu

Ruky a nohy sú presne tie končatiny, ktoré partnerovi aj naznačia, ako ste vášnivá. Nohami ho môžete pevne ovíjať, hladiť, aj pri sexuálnych polohách ich môžete vystierať a ohýbať smerom k nemu. A rovnako tak aj aktívne zapojenie rúk partnerovi vyšle signál, že nie ste len pasívnou. A sexu to pridá grády vášne. Môžete si byť istá. Stačí trochu viac pohybu a váš bežný sex sa zmení na skutočne pikantné dobrodružstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nohy #ruky #sexuálna aktivita #sexuálna fantázia #sexuálna angažovanosť

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....