Jazdecká poloha. Takto sa stanete jej absolútnou majsterkou

Poloha, pri ktorej je žena hore, patrí medzi najobľúbenejšie sexuálne pozície nežného pohlavia. Niet sa čo čudovať. Všetko máte pod kontrolou, určujete rytmus aj intenzitu dráždenia. Ale môže sa stať aj TOP pozíciou pre vášho partnera. Stačí ju dokonale ovládnuť a okoreniť o drobnosti, ktoré vám obom významne spríjemnia intímny zážitok z polohy.

19.04.2022 09:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Akokoľvek skvelá, aj jazdecká poloha môže opustiť bežné stereotypy.
debata

Klasika ktorá neomrzí

Jazdecká poloha je favoritka spálne. Dokonca sexuálna terapeutka Nan Wise hovorí, že ide o dominantnú pozíciu ženy a preto tak veľmi baví nežné pohlavie. Máte všetko v rukách a je to len na vašom lone, ako sex bude prebiehať. „Je to supersilná ženská póza,“ dodáva Susan Kellogg-Spadt, riaditeľka výskumného centra ženskej sexuality v Pensylvánii.

Pokiaľ ide o vášho partnera, môže si ľahnúť a všetko prijať. Alebo ak sa chce dostať do akcie, môže pokrčiť kolená a vyjsť vám v ústrety, alebo vás chytiť za zadok a pomáhať regulovať rytmus. Je to jednoducho poloha dokonalá pre milostný tanec dvoch vášnivých ľudí.

Hlbší prienik rozkoše

Akokoľvek skvelá, aj jazdecká poloha môže opustiť bežné stereotypy. Nemusíte byť otočená len tvárou, ale aj chrbtom. Táto zmena vytvára predpoklady na potešenie dva v jednom. Klasickú jazdeckú pozíciu, v ktorej si užívate svoj rytmus aj dráždenie a pritom polohu odzadu, ktorá už zo svojej podstaty zabezpečí skvelé vniknutie. „Je známe, že reverzná pozícia zvyšuje hĺbku prieniku,“ hovorí Kellogg. Navyše tak obaja máte priestor akoby pre seba. Užívate si svoje intímne potešenie bez toho, aby vás partner pozoroval a to je pre mnohých mužov aj ženy zaujímavým osviežením sexuálnej aktivity. Prežívajú tak pocity omnoho otvorenejšie.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Zvodné triky žien, ktoré na mužov stopercentne zaberú

Pomôžte si aj sama

Zapojte fantáziu, pohyb, ale samozrejme ideálne aj, ak zapojíte aj vlastné prsty. Prstami na klitorise dokážete znásobiť svoju vlastnú rozkoš. To však nie je všetko. Skúste pri jazdeckej polohe , či už spredu, ale praktickejšie je to, ak ste chrbtom k partnerovi, spraviť mu malú masáž miešku. S intenzívnym dosadaním jemu aj sebe privodíte orgazmus, ktorý si bude žiadať zas a znova. No a pozícia bude skutočne obojstranne obľúbená.

Skúste intímne variácie

Okrem dvoch uvedených možností sú aj ďalšie inovácie, ktoré stoja za vyskúšanie. Partner môže použiť vankúše pod kolená a tým vás mierne nakloní. Zážitok bude pohodlnejší.

Zaujímavým spestrením je aj pridanie vibrátora. Ním vám môže dráždiť partner klitoris, alebo masírovať análny otvor. V oboch prípadoch to bude o novej slasti, ktorú si budete chcieť dopriať častejšie, len čo ju prvý raz skúsite. Pretože menej rozkoše už chcieť nebudete.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #sexualita #rozkoš #jazdecká poloha #sexuálna poloha #sexuálna pozícia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...