Prečo všetko tak veľmi komplikujú? Najviac sa to darí týmto znameniam

Všetko by to mohlo byť také jednoduché - ak sa vyskytne problém, zahryznime sa doň tu a teraz. Znie to logicky, však? No nie pre niektoré znamenia zverokruhu. Pretože jednoduché riešenia ich neuspokoja, potrebujú veci komplikovať.

16.04.2022 13:00
single žena, zúfalá žena, problém, starosti Foto:
Tak ľahko to veru nepôjde!
debata

.

Býk

Býk je vždy skalopevne presvedčený, že má pravdu. Sporné a konfliktné situácie, ktoré musíte riešiť s býkom, sa nikdy nedajú ukončiť priamočiaro. Od býka sa človek ospravedlnenia len tak nedočká. Naopak, býk na slove „prepáč“, ak mu niekto ukrivdil, trvá stoj čo stoj. Namiesto toho, aby znova analyzoval situáciu alebo zvažoval, či neurobil chyby, býk si postaví hlavu a zotrvá v hádke pre úplne nepodstatné veci.

homeoffice, pracovňa, práca, žena, stôl Čítajte viac Uf, sústrediť sa? Pre tieto znamenia to znamená priam nadľudské úsilie

Blíženci

Blíženci si často robia život ťažším, než je potrebné. nechcú si totiž priznať, že občas veci nejdú tak ľahko, ako si predstavovali či naplánovali. Ak sa im niekto nepáči alebo ich nejaká reakcia zraní, nechajú si to pre seba a často sa celé týždne trápia tým, čo ostatní považujú za maličkosť. Tento vnútorný hnev sa v nich potom hromadí a často sa stupňuje. Radšej sa o probléme porozprávajú za chrbtom toho-ktorého človeka, než by sa mu priamo pozreli do očí a veci si vyriešili tu a teraz.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Lev

Lev – to je kráľ drámy. Jedným z dôvodov je to, že lev túži po dokonalom živote. Presne vie, čo v živote chce, aké ciele túži dosiahnuť a aké prekážky musí prekonať. Ale práve s prekážkami v živote vznikajú aj problémy. Perfekcionistický lev má tendenciu premýšľať aj o tých najmenších problémoch a robiť ich komplikovanejšími, než v skutočnosti sú. Či už je to konflikt vo vzťahu či problém v práci – lev raz-dva premení „komára na somára“, čo je pre okolie zvlášť vyčerpávajúce.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ako rebeli sa už narodili! O ktorých znameniach zverokruhu to platí?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...