3 vety, ktorými si ničíte vzťah! Používate ich často?

Láska nefunguje vždy ako dobre namazané hodinky a skôr či neskôr príde aj na nezhody či konflikty.

11.04.2022 13:00
žena, muž, vzťah, rande, hádka, komunikácia, pár Foto:
Akým spôsobom komunikujete s vaším partnerom?
debata

Tie sú celkom normálne a zdravý vzťah rozhodne „nepoložia“. Čo ho však môže „pochovať“ sú vety, ktoré opakujeme partnerovi stále dookola. Vyhýbajte sa im.

Je mi to jedno

Zamyslite sa nad tým, ako by ste sa cítili, keby vám partner neustále ‚servíroval‘ túto vetu plnú ľahostajnosti. Ste predsa pár a zdieľate spoločný život – nemali by ste byť k sebe ľahostajní, nemali by ste prehliadať potreby toho druhého. Nech vám povie čokoľvek, vašou odpoveďou je len nuda a znechutenie. Ako dlho môže takýto vzťah fungovať?

nevera, vzťah, láska, problém Čítajte viac Strelec nie je jediný! Muži narodení v týchto znameniach majú neveru ako hobby

Je to všetko tvoja chyba

Naozaj? Predsa každý konflikt má dve strany, jeden človek sa nepoháda sám so sebou. Ak pričasto hádžete neúspechy vášho vzťahu výlučne na plecia partnera, skôr či neskôr si vaše vety vyhodnotí tak, že pre vzťah s vami sa jednoducho „nenarodil“ a odíde. Chyby robíte vo vzťahu obaja a treba si to priznať.

hádka, rozchod Čítajte viac Tu sú nepriatelia vašej lásky! Prevalcujú aj dobrý vzťah

Prečo už nie si taký, ako si býval?

‚Keď sme sa stretli, bol ste úplne iný‘. A kto nebol? Ale neustále na to poukazovať? Akonáhle má niekto vo vzťahu pocit, že predtým bolo všetko lepšie, že ste spolu trávili viac času, hovorili si viac komplimentov alebo mali viac vášnivého sexu, treba sa nad vývojom vašej lásky zamyslieť. Opakovaním tejto vety len utvrdzuje partnera vo vašej večnej nespokojnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #konflikt

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....