Praktiky, ktoré zlepšia rozkoš aj vzťah

Sex, nežnosti a láskanie podporujú nielen sexuálne naplnenie, uspokojenie, ale idú ruka v ruke aj s posilnením vzťahov. Preto neváhajte a využite super tipy, ako si spraviť lepšie zážitky a pritom popracovať aj na vzájomnej súhre vzťahu.

09.04.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Skúste si zvýšiť rozkoš tým, že budete postupovať po svojich telách ako doteraz.
debata

Dotyky celým telom

Veľmi príjemné, naplňujúce a často tak málo využívané. Skúste ich vo vašej spálni. Možno ste postretli hlad mužov po tantra a nuru masážach. No ide len o prirodzený dôsledok toho, že túžia po tom, čo nezažívajú doma. Nepoužívajte v rámci predohry len ruky. Pokojne aj celé telo. Dráždite partnera zadočkom, masírujte ho poprsím, môžete ho jemne hladiť aj stehnami, prípadne ohanbím. Pokojne začnite predohru vyzliekaním. Pritom sa láskate celými telami, nielen rukami.

Šepkanie fantázií

V spoločnosti sa šepkať nepatrí, ale keď ste spolu len dvaja v miestnosti, je to dovolené. Navyše je to veľmi intímne a príjemné. Výhodou je, že v intímnej zóne sa prakticky dotýkate perami na uchu svojho partnera. No a ucho je chýrna erotogénna zóna. Už to je vzrušujúce, pritom si môžete šepkať predstavy, túžby, fantázie. Uvidíte, ako dokážete takto jeden druhého navnadiť. A to nielen doma. Ale napríklad aj v práci, počas cesty autom, v kine, kdekoľvek.

sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy Čítajte aj Aj vy môžete mať lepší sex. Skúste super tipy teraz hneď

Hľadanie potešenia

Skúste si zvýšiť rozkoš tým, že budete postupovať po svojich telách ako doteraz. Čo to znamená? Ak ste partnerovi hladili zadok rukou, skúste mu ho jemne dráždiť zubami. Prípadne mu prejdite po bruchu nechtami, začnite sa mu hrať s vlasmi. Rovnako ho vy môžete vlasmi jemne stimulovať. Uvidíte, že nové spôsoby a nové miesta potešia vás oboch. Zlepšia nielen rozkoš, ale aj komunikáciu medzi vami.

Submisívne a dominantné hry

Nedá sa im vo vzťahu uniknúť. Ak ste sa s nimi ešte nezoznámili, tak si môžete byť istí, že váš vzťah obohatia. Pretože každý jedinec má v sebe dominantné alebo submisívne sklony. No a výsledkom je, že ak tieto hry zaradíte do milostného repertoáru, tak sa vám zlepší intímny život. V prvom rade spolu prežijete vášnivejšie chvíle, v druhom rade sa budete lepšie poznať a viac si rozumieť.

Video
VIDEO: Ako vyzerá šťastný a spokojný vzťah? Psychologička Lenka Uherová hovorí najmä o tom, aby sme v ňom boli autentickí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šepkanie #sexuálna energia #zlepšenie intimity #hladkanie #sexuálna fantázia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...