Znamenia, s ktorými v posteli nebude nuda ani po rokoch

Milostný život s nimi má iskru od prvého milovania. No nie sú milenci, ktorí zasvietia a po pár rokoch zhasnú. Majú stále čo ponúknuť a hoci sa vám môže zdať, že sex je vlastne stále len o tom istom, sú znamenia, s ktorýmito o tom istom nikdy nebude. A stále vás to s nimi bude naozaj baviť.

10.04.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Milenec, ktorý má sex plnohodnotný len s tými, ktorých miluje.
debata

Vodnár

Majster citov, vytrvalosti, vášne aj inovácií. Je to znamenie, ktoré má v sebe slobodného ducha, chuť objavovať a snaží sa vyjsť partnerke v ústrety. Je to milenec, ktorý sa neuspokojí, ak nie je partnerka spokojná. Vekom sa jeho apetít vôbec nevyčerpáva. Práve naopak. Neustále chce v sexe posúvať hranice a dobrodružstvá. Na to však potrebuje partnerku, ktorá pozitívne na snahy reaguje. Inak má vysoký potenciál nájsť si milenku. No rozhodne nebude trpieť nudu.

Rak

Milenec, ktorý má sex plnohodnotný len s tými, ktorých miluje. Preto pokiaľ má lásku, tak s ňou intímny život prežíva naplno. Nebude to pre neho nikdy len niečo mechanické, čo si doslova odkrúti ako manželskú povinnosť. Pri milovaní s ním cítite plnú náklonnosť, nadšenie, radosť z toho, že je s vami. Ženu nikdy nebude nudiť pozorný milenec, ktorý sex neberie ako uvoľnenie sexuálneho napätia.

jeseň, láska, rande, príroda Čítajte aj Najromantickejšie znamenia zverokruhu. Zažijete s nimi to, čo s nikým iným

Škorpión

Kraľuje vášni a patrí skutočne k majstrom dobrého milovania. Pre neho je intímny život rovnako dôležitý, ako ktorékoľvek iná oblasť vzťahu. Preto mu venuje značnú pozornosť a patrične sa o sexuálny život stará a kultivuje ho. Výhodou tohto prístupu je, že mu môžete povedať všetko a on sa to bude snažiť splniť. Rád sa s vami bude hrať, láskať, stimulovať sa navzájom rôznorodými technikami. Milovanie s partnerkou považuje za najkrajšiu činnosť a preto nebude nikdy za nudného.

Býk

Toto znamenie priam žiari sexualitou. Je jednoducho prakticky stvorené pre sex. Chce si užívať a v oblasti sexuality nepozná žiadne tabu. Ak hľadáte milenca, ktorý vás doslova vezme do víru intimity a bude vás ňou viesť ako pri tanci, je ten pravý. Nielenže sa nebudete nudiť. Na sex sa budete s býkom prakticky vždy tešiť.

Video
VIDEO: Vášeň sa nám často spája aj so žiarlivosťou. Tá však nemusí byť pre vzťah len korením, ale tiež príťažou. Hovorili sme o tom s koučkou Janette Šimkovou a psychológom Matejom Štepitom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #Intimita #erotické sny #sexuálna energia #sexuálna identita #erotické fantázie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...