Uf, sústrediť sa? Pre tieto znamenia to znamená priam nadľudské úsilie

Niektoré znamenia sú duchom neprítomné častejšie ako ostatné. Ich myseľ si poletuje kade-tade a okolie je z nich zúfalé.

27.03.2022 13:00
homeoffice, pracovňa, práca, žena, stôl Foto:
Nie je vždy ľahké zostať sústredená na niečo dlhodobo, ale...
debata

Vodnár

Kreativita stúpa vodnárovi často do hlavy. Preto je pre neho občas neskutočne ťažké udržať myšlienky sústredené na jednu vec. Hoci má pred sebou jasný cieľ, najradšej by si cestu k nemu skrátil a okamžite sa dostal k výsledku. Naštartovať z nuly na stovku dokáže neuveriteľne rýchlo, potom sa však zasekne a v tomto postoji dokáže zotrvať naozaj dlho. Aby dokázal zostať sústredený, mal by si robiť zoznamy s najdôležitejšími úlohami a občas si ich pripomínať.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Rak

Pri rozhovore s týmto znamením zverokruhu má človek vždy pocit, že rak ho vôbec nevníma. Jeho pohľad až podozrivo často blúdi tam a späť alebo k iným ľuďom namiesto toho, aby sa pozrel a sústredil na partnera, s ktorým konverzuje. To často spôsobuje konflikty, ktorým toto znamenie zverokruhu nemusí nevyhnutne rozumieť. Sústrediť sa výlučne na jednu osobu je pre raka jednoducho nesmierne náročnou misiou.

žena, názor, hnev, smútok, dievča Čítajte viac Veční nešťastníci! Ale tieto znamenia zverokruhu si za to môžu samé

Panna

Či už v práci alebo doma – akonáhle panna vidí, číta alebo počuje niečo, čo v nej vzbudí záujem, pozornosť je preč. Pre toto znamenie zverokruhu nie je ľahké sústrediť sa sto-percentne na to, čo práve robí. Výsledok? Nespočetné množstvo vzdušných zámkov a rozrobených plánov, ktoré panna začala realizovať, ale nikdy nedokončila. Preto je pre niektorých ľudí ťažké s pannou spolupracovať na dôležitých projektoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...