Je do vás niekto tajne zamilovaný? Ako to zistíte?

Náhodné stretnutia či krásne maličkosti, ktoré sú malým prekvapením na vašom pracovnom stole... Tu sú znaky, že niekomu sa veľmi páčite a chce sa k vám priblížiť.

12.03.2022 07:00
rande, večer Foto:
Myslíte si, že sa mu páčite?
debata

Stále sa vám križujú cesty

Nie je to náhoda… Kolegu neustále stretávate v kuchynke na káve, počas krátkej prestávky na terase, alebo si k vášmu stolu prisadne na obede. Náhodné stretnutia môžu byť spôsobené tým, že osoba, na ktorú neustále narážate, sa vám snaží priblížiť, nadviazať živší kontakt či vás nejakým spôsobom lepšie spoznať.

Je na vašej strane

Búrlivo diskutujete o nejakej téme počas obeda a akosi s vami nikto nesúhlasí? Jeden človek je predsa len na vašej strane. Ten jeden priateľ, ktorý je vždy po vašom boku a vždy vás bráni, nech sa deje čokoľvek. Je tiež prvý, kto stojí za vami, ak sa k vám nespráva najlepšie alebo sa zrazu objaví problém, s ktorým potrebujete pomôcť. Aj snaha ochrániť vás ukazuje, že ktosi na vás myslí a túži, aby ste boli spokojná.

láska, vzťah, dôvera, vernosť Čítajte viac Najvernejšie znamenia zverokruhu. U týchto hrozí nevera najmenej

Je vami fascinovaný

Keď ste do niekoho zamilovaná, zisťujete, že osoba, ku ktorej prechovávate city, je mimoriadne fascinujúca a pôsobivá. Nezáleží na tom, aký normálny a takmer nudný môže mať život. Ak sa vás niekto neustále pýta na váš názor a rád vás počúva, môže to byť znak toho, že je do vás zamilovaný.

Pamätá si maličkosti

Vie, že neznášate verejné blahoželania k narodeninám a preto vám k sviatku napíše sladký odkaz plný milých slov. Má v hlave maličkosti z vášho života, ktorými vás v pravej chvíli doslova ohromí. Či už je to váš obľúbený koláč, ktorý vám „tajne“ nechá na pracovnom stole alebo lístky na film s vaším obľúbeným hercom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #kolega #city

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...