5 zlatých pravidiel dokonalého sexu. Ovládať by ich mala každá žena

Dobrý sex je síce výsledkom snaženia sa oboch partnerov, ale ak túžite, aby vo vás milovaný videl milenku svojich snov, je dobré poznať pravidlá, ktoré to zaručia. Ak totiž viete svoje ženské zbrane používať v posteli, tak vám žiadny muž neubzikne za inou, kvôli lepším milostným zážitkom.

10.03.2022 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Verte či nie, každý muž chce mať pri sebe partnerku, ktorá mu umožní vychutnať si jej telo vizuálne.
debata

Zvodnosť

Povedzme si otvorene, ženy sú jednoznačne zvodnejšie pohlavie. Preto je fajn svoje vnady prezentovať nielen vo forme výstrihu a krátkej sukničky na ulici, ale aj v domácom prostredí. Zvodnosť je presne to, čo v mužovi vyvolá záujem, aktivuje jeho libido aj erekciu. Verte či nie, každý muž chce mať pri sebe partnerku, ktorá mu umožní vychutnať si jej telo vizuálne. Či už pri striptíze, v sexi negližé, alebo napríklad aj predvádzaním intímnej hry pred jeho očami počas milovania. Buďte pri sexe nielen pasívnou, či aktívnou, ale aj zvodnou.

Vychutnajte si ho

Každého muža poteší, ak mu dáte najavo, že jeho telo milujete. Že vám chutí pri orálnom sexe, rada ho hladkáte, škrabkáte aj dráždite. Jednoducho je pre vás príťažlivý od tváre cez hruď až po penis. Navyše ak partnerovi dáte najavo, že je pre vás atraktívny, oplatí vám tento záujem a sex bude stále rovnako iskrivý, ako keď ste sa len objavovali a spoznávali svoje túžby.

Hlasný sex je dobrý sex

Nebuďte pri milovaní ticho. Nehovoríme však len o vzdychoch a slastných stonoch. Nešetrite ani slovami. Rozhovor pri sexe môže byť plný krásnych slov o láske, vyznaní, ale ak chcete zmenu, môžete zabŕdnuť aj do pikantného slovníka. V závislosti od hier, na ktoré máte chuť. Ak s partnerom budete vnímať milovanie aj ako intímny rozhovor, posuniete milostnú aktivitu do úplne inej sféry. Nie je žiadne tajomstvo, že ak si partneri bez predsudkov povedia, ako to majú radi a čo má ten druhý s nimi robiť, ich sex to jednoznačne obohatí.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Tajomstvá úžasného orgazmu. Poznáte všetky?

Skúste stratiť zábrany

Zabudnite na to, či ste pribrali, či máte na zadku alebo inde vyrážku. Nechajte sa uniesť vášňou. Napríklad vzťahový kouč Clay Andrews si totiž všíma, že mnohým párom vyprchá vášeň práve preto, že ju vymenia za hanbu a predsudky. Pritom ak sa dvaja ľúbia, nie sú predsudky namieste. Ako hovorí, ak sa pri sexe nebudete obmedzovať, bude stáť za to.

Hrajte sa

Sex musí byť hravý, pretože inak sa veľmi rýchlo zmení na plnenie si manželských povinností. No a to nechce ani jeden z dvojice. Žena však vie byť hravejšia, zvodnejšia, tajomnejšia, vie byť ženou mnohých tvárí. Využite to aj pri milovaní. Stať sa mačičkou pre vášho kocúrika, či prijať na seba hravú úlohu, stimulovať fantáziu, to všetko môže sex len obohatiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #negližé #spodné prádlo #hravosť #zvodnosť #erotické hry #erotické fantázie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...