Najčastejšie chyby žien, pre ktoré muži ujdú zo vzťahu

Všetko bolo rozbehnuté priam dokonale. Mali ste pocit, že hoci žiadny muž nie je ideálny, s tým novým by sa vzťah k dokonalosti približoval. No a on zrazu píše menej, obmedzuje stretnutia, všetko zrazu dostáva prednosť a vy zisťujete, že vám zo života odchádza skôr, ako do neho naozaj prišiel. Je možné, že ste spravili jednu z najčastejších chýb, ktoré chlapa vystrašia už v úvode.

03.03.2022 15:04
rozchod, láska, hádka Foto:
Partner sa pre vás musí rozhodnúť sám.
debata

Príliš sa ponáhľate

Nie je to nič neobvyklé. Aj vzťahový kouč Clayton Olson priznáva že ženám tikajú biologické hodiny omnoho intenzívnejšie ako mužom, avšak ak nimi prehlušia všetko ostatné, muž vezme nohy na plecia a zaradí spiatočku. Ak vycíti, že chce žena podrobiť ich spoločný život jej biologickým a materinským cyklom, zdupká.

Chcete o ňom rozhodovať

Problém je, ak ste sa nestretli ako zamilovaní tínedžeri, ktorí riešia len školu a zábavu. Ak už máte každý rozohrané svoje životy a kariéry, je to v poriadku. Kým nechcete o mužovi zrazu rozhodovať. To znamená, že mu okamžite určíte, čo by mal, nemal robiť a ako to má robiť. A navyše mu naznačíte, že budete v jeho živote prioritou. Nuž, partner sa pre vás musí rozhodnúť sám aj pre vaše postavenie v jeho živote. Ak mu ho chcete nastaviť, je možné, že vonkoncom nebudete úspešnou.

láska, problém, vzťah, rozchod Čítajte aj Najčastejšie dôvody rozchodu? Áno, aféra je stále číslo jeden

Správate sa ako „princezná“

Prirodzene, že partner by mal svoju polovičku vnímať ako svoju princeznú. Avšak Clayton Olson si všíma, že mnoho žien, ktoré zacítili náklonnosť od muža sa začne správať panovačne. A to mužov na 90 % odstraší. Pretože ak nič pre vás nie je dobré a všetko čo urobí akosi nestačí, tak sa nebude pokúšať pokračovať vo vzťahu, ktorý už v úvode naznačuje, že bude v pozícii toho, kto sa snaží málo.

Spoznal vašu druhú tvár

Každý má tvárí viacero. No a prirodzene tá, ktorú ukážete na rande nie je tá, ktorú budete mať celý život na sebe. Avšak problém je, ak v nečakanej situácii ukážete charakter a správanie úplne odlišné od toho, ktoré by očakával. Výsledok môže byť rýchle uvedomenie si, že na neho hráte dvojitú hru. To ho prinúti k úteku. Clayton Olson radí byť prirodzenou a to v každom ohľade. Pretože hrané správanie sa vždy ukáže ako také, ktoré nevydrží dlho. A výsledkom bude že partner skôr či neskôr zuteká.

Video
VIDEO: Šťastné vzťahy sú základ pre spokojný život, šťastné vzťahy sú aj úprimné. O úprimnosti vo vzťahu sme sa zhovárali so psychologičkou Lenkou Uherovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nový vzťah #biologické hodiny #charakter #predstieranie #panovačnosť #prirodzenosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....