Pokračovanie článku: Ideálna sexuálna poloha pre Býka, Raka či Strelca? Hviezdy vravia jasne, skúste tieto...

Strelec

Akí sú milenci: Sú plní charakteru a charizmy, ktoré sú súčasťou ich osobnosti a to vždy prinášajú aj do spálne. Nenadchne ich nič ploché a jednoduché – treba pri nich hrať s veľkými číslami alebo ako sa po anglicky vraví „Play big or go home“ (Hraj naplno, alebo choď radšej domov)
Ideálna poloha: Chobotnica – poloha, pri ktorej muž s mierne rozkročenými a polopokrčenými nohami, rukami sa opiera za chrbtom. Žena si sadne medzi jeho nohy, tvárou k mužovi a svoje chodidlá zavesí mužovi na ramená. Poloha ponúka úplný výhľad na dianie, čo je ideálne pre dramatického Strelca, ktorému sa darí, keď stimuluje všetky zmysly.

Kozorožec

Akí sú milenci: Rovnako ako ostatné zemské znamenia nechcú, aby ich posteľové hry boli príliš upotené (teda náročné, dlhé či vyčerpávajúce) alebo s príliš veľkým množstvom stimulov. prepotená relácia príliš náročná alebo s príliš veľkým počtom tlačidiel na stlačenie. Dva hlavné zapínania pre Kozorožca preberajú vedenie a zažívajú telesné potešenie.
Ideálna poloha: Cowgirl (Kovbojka) – pri ktorej muž leží a žena sedí obkročmo na ňom. Jej nohy smerujú dozadu, rukami sa tiež opiera za chrbtom, napríklad držiac sa partnerových stehien.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Vodnár

Akí sú milenci: Kreatívni a inovatívni, experimentálni milovníci. Užívajú si prekvapenia – dávanie aj prijímanie a nachádzajú potešenie v intímnych chvíľach.
Ideálna poloha: Vývrtka – podčiarkne osobitú osobnosť a je známa tým, že poskytuje ohromujúce orgazmy. Ide o polohu, pri ktorej žena leží zboku na okraji postele (ideálne vyššej), zatiaľ čo muž do nej vniká postojačky.

Ryby

Akí sú milenci: Pre Ryby je milovanie o emocionálnom spojení a vzájomnom pochopení tiel toho druhého. Dokážu sa zamilovať za dve minúty poležiačky v posteli, radi oslavujú jedinečné spojenia, ktoré vytvoria.
Ideálna poloha: Sendvič – je vlastne akýsi misionár na boku a ponúka dokonalý mix lásky a žiadostivosti, tela a ducha, pretože môžete vidieť svojho partnera v celej jeho kráse a zároveň si užívať blízkosť misionárskych variácií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #Kamasútra #znamenie #sexuálna poloha #horoskop

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...