Pokračovanie článku: Ideálna sexuálna poloha pre Býka, Raka či Strelca? Hviezdy vravia jasne, skúste tieto...

Lev

Akí sú milenci: Ako pre kráľa a kráľovnú zverokruhu je pre asertívneho Leva veľmi dôležité mať všetko pod kontrolou – najmä v spálni. Okrem toho je sexuálne napätie nevyhnutnosťou, aby zabodovali! Zameraním sa na predohru dosiahnu pred pohlavným stykom zvýšené vzrušenie, ktoré ich následne pripraví na uspokojivejšie vyvrcholenie.
Ideálna poloha: Ťažká váha – značí polohu, kde žena sedí na stoličke nad svojím sediacim partnerom a má tak k dispozícii kontrolu nad intenzitou či hĺbkou fyzického spojenia.

Panna

Akí sú milenci: Pozemské cítenie je o potešení a o tom, aby sa niekto výnimočný cítil dobre. Nie ste stvorená/ý pre inovácie, radšej ovládate to, čo už viete.
Ideálna poloha: Misionár vám dobre poslúži a vždy zaručí, že vy a váš partner dosiahnete vyvrcholenie. Vďaka variáciám v rytme a rýchlosti je táto dôveryhodná pozícia ľahko okorenená.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Najväčší egoisti medzi znameniami? Nielen tvrdohlavý baran, sú tu aj ďalší

Váhy

Akí sú milenci: Rovnosť je vždy heslom pre milovníčku/mi­lovníka narodených v znamení Váh – neocenia, že ich niekto ovláda, ani neradi uplatňujú svoju vládu nad ostatnými. Esteticky príjemné, pomalé milovanie je spôsob, ako toto znamenie dosiahne absolútny vrchol.
Ideálna poloha: Neexistuje rovnocennejšia pozícia ako „šesťdesiatdevina“. Táto predohra podporuje spojenie s rytmom vášho partnera, aby ste čo najlepšie uspokojili jeho potreby. Vedieť, že robíte dobrú prácu, je pre toto vzdušné znamenie hlavným prínosom!

Škorpión

Akí sú milenci: Pravdepodobne najsexuálnejšie znamenie zverokruhu, vyskúšali ste už všetko a dokonca si v posteli vytvorili niekoľko vlastných inovácií. Podľa vašich skúseností je kľúčom k skvelému sexuálnemu životu rozmanitosť. Čím viac stimulácie, tým lepšie.
Ideálna poloha: Ťažko povedať, je ich nespočetne veľa, stačí si len vybrať. Jedným z tipov je napríklad poloha „bandoleer“, pri ktorej partnerka leží na chrbte a partner kľačí so vzpriameným chrbtom. Ruky oboch tak môžu stimulovať jeden druhého a oči zase obdivovať svoj proťajšok a docieliť tak vizuálne stimuly.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #Kamasútra #znamenie #sexuálna poloha #horoskop

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...