Si taký detinský! Ktoré znamenia túto vetu počúvajú naozaj často?

Rovnica - čím je človek starší, tým rozumnejšie sa práva, nemá všeobecnú platnosť.

16.02.2022 06:00
hádka, kríza Foto:
Ach jaj, zasa neprimeraná reakcia?
debata

Niektorí ľudia sú od malička zrelší ako ich rovesníci a platí to aj naopak. Podaktorí sú detinskí aj v dospelosti. Najmä tieto znamenia zverokruhu majú v určitých situáciách veľké ťažkosti správať sa rozumne a často je ich reakcia skôr detinská, ako „dospelácka“.

Blíženci

Blíženec nechce byť dospelý a zrelý, často spomína na roky detstva a bezstarostnosti. Slobodu kladie blíženec nad všetko ostatné a ak sa ho niekto odváži obmedziť, začne „vystrájať“. Reaguje obzvlášť emotívne a detinsky, boj končí až v momente, kedy je presvedčený o svojom víťazstve.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Lev

Ak niekto spochybňuje leva, je mu vyhlásená nemilosrdná vojna. Prečo? Lev sa nerád delí o svoje kráľovstvo s inými ľuďmi. Ak cíti konkurenta či ohrozenie svojej pozície, správa sa detinsky – jeho kamaráti a blízki to vedia a preto sa väčšinou ani nesnažia bojovať s jeho veľkým egom. Lev neváha použiť menšie či väčšie úklady, často naozaj predvídateľné až smiešne, aby sa „pomstil“ či si získal svoju nadvládu späť. Jeho blízke okolie ho dobre pozná a tak mu jeho ješitné správanie viac-menej toleruje.

Baran

Ak je nejaké znamenie zverokruhu obzvlášť impulzívne, je to baran. Veľmi ľahko sa rozruší a v stresových situáciách má často tendenciu robiť neuvážené rozhodnutia. To sa prejavuje veľkými a emocionálnymi výbuchmi, najmä v okamihoch, keď sa niečo nedeje tak, ako si baran naplánoval. Baran miluje systém a rád sa ho drží – ak však systém padne, správa sa ako malé dieťa.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....