5 znakov, že je partner s vami vo vzťahu naozaj šťastný

Môžete sa ho na to spýtať. Ale slová môžu niekedy klamať. Navyše občas sa aj naoko šťastné páry z ničoho nič rozpadnú. Preto je namiesto nemiestnych otázok lepšie zistiť stav vašej lásky zameraním sa na tie správne náznaky. Aký je teda skutočne šťastný chlap?

22.02.2022 11:00
láska, vzťah, muž a žena, partneri Foto:
Je naozaj spokojný vo vzťahu?
debata

Zdôverí sa vám

Naozaj, naplno a dokonca aj s vecami, ktoré by nepovedal ani najlepšiemu kamarátovi. Evelyn a Paul Moschettovci patria k vzťahovým poradcom, ktorí si všímajú, že ak nemá muž pred partnerkou problém hovoriť o citoch, svojich nezdaroch, túžbach a snoch, jednoducho o všetkom, cíti sa šťastný. Pretože presne možnosť plného zdôverenia bez kritiky od polovičky každý muž akosi očakáva.

Potrebujete ho, aj keď nie je potrebný

Skutočne šťastný muž má vedľa seba partnerku, ktorá je dostatočne samostatná, aby sa postarala sama o seba. No na druhej strane ho robí šťastným, že je to práve on, kto jej môže život uľahčiť. Dovoľte to vášmu partnerovi a on bude doslova žiariť.

Vyzeráte príťažlivo

Muž sa bude cítiť vo vzťahu omnoho šťastnejší, ak budete chcieť byť krásna aj pre neho doma pri večeri a nielen pre druhých ľudí na ulici. Je prirodzené, že ho robí šťastným, ak sa môže tešiť aj z vizuálneho zážitku. Evelyn a Paul pritom hovoria, že následne aj muži sa snažia byť pre vás atraktívnymi, pekne voňať a aj doma nechodiť v tričkách, s ktorými by nešli ani vyniesť smeti.

láska, darček, zamilovanie, partneri, Valentín Čítajte aj Vybočte zo stereotypu - navoďte romantickú atmosféru: Alebo valentínske tipy, ktoré rozpália

Rád s vami trávi čas

Je to znak skutočného šťastia, ak vás túži mať pri sebe aj v situáciách, kedy sa hovorí, že je to chlapská záležitosť. Myslí v intenciách dvojice, alebo skôr sám na seba? Ak ide aj o typické sny ako motorka, kúpi si mašinu pre jedného alebo pre dvojicu, aby ste ho mohli na nej držať okolo bokov? Ak sa cíti šťastný pri všetkom myslí na to, že vás nechce mať ďaleko.

Neustále vás balí

Nerezignuje na „balenie“ ani keď ste už svoji. Evelyn a Paul potvrdili, že muži, ktorí svoje polovičky stále chcú potešiť, stále nešetria ani sexuálnymi návrhmi, sú galantní a k svojej partnerke vždy pozorní, sú s ňou šťastní. Na rozdiel od mužov, ktorí si všímajú skôr ženy iné. To sú presne tí, ktorí nie sú šťastní a pomaly sondujú, či by to s nejakou inou mohlo byť šťastnejšie.

Video
VIDEO: Šťastné vzťahy sú základ pre spokojný život, šťastné vzťahy sú aj úprimné. O úprimnosti vo vzťahu sme sa zhovárali so psychologičkou Lenkou Uherovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah po rokoch #príťažlivosť #spoločné aktivity #dlhodobý vzťah #balenie #dôverovať si

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...