5 tipov, ako si spestriť sex v zime. Nemusíte ostávať len doma

Zimné obdobie, sychravé počasie a veterné dni priam zvádzajú k tomu zakutrať sa do postele. Samozrejme spoločne, ale je to aj trochu nuda, ak by ste mali celého štvrťroka ostať len na domácej plachte. Máme super tipy, ktorými si osviežite milovanie a zimu prežijete horúcu a vášnivú.

05.02.2022 14:59
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Horúca sprcha je prístupná v každej domácnosti. Skúste ju spoločne.
debata (3)

Karavan

Požičiavanie karavanov zažíva doslova boom. Aj preto, že už dva roky po svete šarapatí pandémia a spoliehať sa na hotely príliš nedá. Karavan sa preto stal nástrojom na trávenie dovolenky, ale aj nových sexuálnych dobrodružstiev. Ak túžite túto zimu po lyžovačke, skúste karavan. Ideálny na dovolenku aj ozvláštnenie sexuálnych aktivít.

Príroda je stále voľná

Zima je nielen mrazivá a studená, ale keď sa zaprie slnko na horách, dokáže plnohodnotne opaľovať. Ležadlá z lyží sú bežným koloritom menších zjazdoviek. Občas však stačí len odkráčať od hlavného svahu trochu viac do úzadia, kde nájdete pokoj, závetrie a dobrodružstvo na rýchlovku aj počas snehu. Veď poloha postojačky sa hodí aj do zasneženej krajiny.

Horúci večer doma

Nechoďte do spálne, užite si ho napríklad v obývačke alebo aj v kuchyni. Zapáľte si sviečky, zahrajte si karty, alebo spoločenskú hru. Pokojne aj erotickú. Stavte na príjemný večer s vareným vínom, dekou, aj pod dekou. Pripravte si príjemnú atmosféru, zohrajte sa a vyskúšajte gauč, alebo kuchynský ostrovček či pracovnú dosku na linke. Výber je na vás, vzrušenie určite bude znamenité.

prsia, sex, erotika, spodné prádlo Čítajte aj 5 tipov, vďaka ktorým si sex s vami muž omnoho viac užije

Sauna

V tej verejnej sa to príliš nepatrí, ale v súčasnosti sa už aj wellness centrá prispôsobili pandémii a ponúkajú aj pobyty pre dve osoby, teda v uzatvorenom kolektíve, kde vás nikto nevyruší. No a presne to je tá chvíľa, kedy si môžete s partnerom užiť svoje telá naplno. A pokojne to môže byť aj domáca infra sauna. Sex pri uvoľnení mysle a tela je skvelý. A v zime o to viac, pretože vás prehreje až do kosti.

Sprcha

Počas leta osviežujúca, počas zimy uvoľňujúca a príjemná. Horúca sprcha je prístupná v každej domácnosti. Dajte si ju s partnerom spoločne. Ideálna napríklad aj po pobyte na mrazivom vzduchu, keď potrebujete prehriať končatiny. Skúste ju spoločne a rovno sa aj pohrajte. Osviežite si mrazivé dni naozaj horúcim večerom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #karavan #zimná dovolenka #erotická masáž #milovanie v prírode #sauna #horúca sprcha

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...