Ako vyzerá fungujúci vzťah? Pýta si úprimné emócie, ale tajomstiev sa nemusíte vzdať

Aká dôležitá je vo vzťahu úprimnosť? A ako ju vlastne definovať vo vzťahu dvoch ľudí - partnerov? Znamená to, že ak budeme k sebe navzájom úprimní, nemôžeme už mať žiadne tajomstvá?

01.02.2022 06:00
debata (2)
Video
VIDEO: Existujú aj 50-ročné vzťahy bez úprimnosti: Ale čo vlastne prinášajú? Zaslúžime si také, v ktorých obaja majú rovnaký osoh zo spoločného života, hovorí psychologička Lenka Uherová

Aká dôležitá je vo vzťahu úprimnosť? Ako ju vlastne definovať vo vzťahu dvoch ľudí – partnerov? Znamená to, že ak budeme k sebe navzájom úprimní, nemôžeme už mať žiadne tajomstvá? A aká línia oddeľuje autentickú úprimnosť od manipulatívneho konania, ktorým chceme partnera zatlačiť do kúta?

Psychologička, terapeutka a koučka Lenka Uherová bola hosťom relácie Ide o nás a odpovedala na mnohé (nielen v predchádzajúcom zozname menované) otázky. Dokonca ponúkla stručný návod na to, ako by sme mali svoje pocity komunikovať a viesť partnerský dialóg správne.

Pozrite si video (hore) s najnovšou epizódou relácie Ide o nás na tému Úprimnosť vo vzťahoch alebo si vypočujte podcastovú verziu novej epizódy nižšie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #psychologička #partnerstvo #úprimnosť #Ide o nás

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....