Byť v pohode, len tak relaxovať? Pre tieto znamenia nemožné

Vyložiť si nohy na stôl, na nič nemyslieť, nič neplánovať, relaxovať ... Len to nie! Takúto pohodičku si niektoré znamenia nevedia ani predstaviť, byť v kľude nie je nič, po čom by túžili.

27.01.2022 13:00
kniha, žena, čítanie, čaj, káva, oddych, relax Foto:
Príjemný relax? Čo vy na to?
debata

Tieto znamenia zverokruhu majú so spojením „byť v pohode“ značné ťažkosti.

Panna

Panny sú perfekcionisti, nech sa deje čokoľvek. To platí pre všetky oblasti života – byt musí byť dokonale uprataný, práca stopercentne dokončená, darček pre kamaráta na jedničku… Každý, kto na seba kladie toľké očakávania, sa dostáva často pod veľký tlak. Niet sa teda čomu čudovať, že panny sa dokážu zvaliť na pohovku a len tak sedieť naozaj málokedy.

single žena, zúfalá žena, problém, starosti Čítajte viac Riešiť problémy tu a teraz? Pre tieto znamenia zverokruhu priam nemožná misia

Ryby

Ryby snívajú. Sú neustále stratené v myšlienkach a premýšľajú nad vecami, ktoré s nimi v skutočnosti nemajú vôbec nič spoločné. Čo je na zasnených rybách pre mnohých asi prekvapujúce je fakt, že práve neustále snívanie a duševná neprítomnosť rybám bráni v tom, aby boli v pokoji a relaxovali. Jednoducho, nevedia vypnúť mozog a a na nič nemyslieť. To môže byť dosť vyčerpávajúce a človeka to stojí veľa energie. Ryby by mali aktívne pracovať s relaxačnými technikami, ktoré im umožnia „vypnúť“ mozog.

Strelec

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Strelci majú v sebe nahromadenú energiu, majú neobmedzenú silu a veľkú výdrž. Chcú žiť život naplno a vyťažiť z každého dňa maximum. Zabúdajú však na jednu podstatnú vec – každý má svoj energetický limit. A hoci sa to nezdá, aj strelci potrebujú čas na oddych, čo si ale nedokážu pripustiť. Preto je dôležité, aby toto znamenie zverokruhu malo pri sebe človeka, ktorý sa vedome zaujíma o psychickú pohodu strelca a dohliada na to, aby si našiel čas na oddych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #relax #znamenie zverokruhu

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...