Tieto páry zverokruhu sú predurčené byť spolu navždy! Lev a strelec je jedným z nich, čo ďalšie?

Máte vo svojom okolí pár, o ktorom viete, že partneri v ňom sú pre seba ako stvorení?

18.01.2022 09:00
láska, vzťah, zamilovať sa Foto:
Navždy spolu!
debata (2)

Skvelo sa dopĺňajú, ich vzťah je plný vášne aj nehy a vyzerá to tak, že týchto dvoch nič nerozdelí. Ktoré znamenia zverokruhu tvoria dokonalý pár? Sú to tieto!

Baran a býk

Baran je veľmi súcitný, zmyselný a citlivý. Preto potrebuje po svojom boku silné rameno, o ktoré sa môže oprieť. Tiež mu celkom vyhovuje, ak partner z času na čas prevezme kontrolu a rozhoduje za oboch. Býk je energický, trochu tvrdší, dobrodružný, ale aj odvážny. A čo je dôležité – stojí si za svojimi rozhodnutiami – pre barana jednoducho ideál! Takže ich večnej láske nič nestojí v ceste.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Lev a strelec

Nie každé znamenie zverokruhu si vie poradiť so sebavedomím pyšného a sebastredného leva. Na posilnenie silného ega je potrebné ďalšie sebavedomé ohnivé znamenie. A kto by k levovi mohol hodiť lepšie ako optimistický strelec? Svojou spoločenskou a očarujúcou povahou si získa veľké srdce leva a získa si aj jeho lásku a to na trvalo. Najradšej sa zabávajú spolu, spoznávajú neprebádané miesta a užívajú si vzájomnú spoločnosť. Navyše ich spája vášeň a obetavosť, takže oheň medzi nimi nikdy nevyhasne.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Vodnár a váhy

Ľudia rovnakého naladenia držia spolu. To skutočne platí pre váhy a vodnára! Vďaka svojim vlastnostiam majú tieto znamenia zverokruhu dokonalé podmienky pre intímny vzťah. Obaja prikladajú veľký význam emocionálnemu spojeniu a takisto zaujímavým životným výzvam. Obaja potrebujú spoločníka, s ktorým by sa podelili o svoju lásku ku krásnym veciam a s ktorými by sa mohli porozprávať. Obaja v tom druhom nachádzajú dokonalého partnera na rozhovor, s ktorým sa môžu porozprávať naozaj o všetkom. Dobré predpoklady pre lásku, ktorá len tak ľahko nepominie…

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...