Najobľúbenejšie znamenie horoskopu: V TOP 3 sa objavil Strelec, na chvoste... možno práve to vaše?!

Popularita horoskopov a charakteristík znamení podľa mesiaca, v ktorom sme sa narodili - to je populárna téma. Medzi čitateľmi rubriky Žena.pravda.sk, ale aj medzi mileniálmi vo všeobecnosti.

13.01.2022 06:00
shutterstock 1454515052 Foto:
Ktoré znamenie je vôbec najobľúbenejšie? Sociálna sieť prehovorila jasne.
debata (2)

Podľa nedávnej sumarizačnej štúdie, ktorá prebehla na sociálnej sieti Twitter pod záštitou stránky Psychicworld.com, sa vyhodnocovali pozitívne zmienky o jednotlivých znameniach horoskopu v tweetoch bežných užívateľov. Hodnotilo sa na základe toho, ktoré znamenie bolo najčastejšie spomenuté v rámci komunikácie či statusov v pozitívnom kontexte, rovnako ako sa vyhodnocoval kontext negatívny a kontext neutrálny.

Výsledky hovoria jasnou rečou v prospech ohnivých znamení. Do prvej trojky sa totiž prepracovali všetky tri z nich a to v následnom poradí.

Speváčka Dara Rolins.
Moderátorka Kveta Horváthová.
+7Herečka Gabriela Škrabáková-Kreutz.

Na špici rebríčka sa ocitol Baran s viac ako 62 percentami pozitívnych komentárov na sociálnej sieti, pričom ľudia narodení v tomto znamení mali aj najnižšiu hodnotu negatívnych komentárov. Za Baranom nasleduje Strelec ( 59,67 % pozitívnych komentárov) a Lev (53,41 % pozitívnych komentárov).

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Nasledujúce poradie od štvrtého miesta po dvanáste prinieslo znamenia zoradené nasledovne – Váhy (4.), Ryby (5.), Kozorožec (6.), Býk (7.), Rak (8.), Panna (9.), Blíženci (10.) a Vodnár (11.). Áno, ak správne počítate a ovládate horoskop, je vám asi jasné, že najnižší počet pozitívnych zmienok na svoju adresu mali Škorpióni. Tí sa zároveň stali aj znamením s najvyšším percentuálnym podielom negatívnych komentárov, čím vlastne len potvrdili svoj status „nepopulárneho“ znamenia.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Najväčší egoisti medzi znameniami? Nielen tvrdohlavý baran, sú tu aj ďalší

Zaujímavé však je, že kým celý rebríček viac menej kopíruje vzťah medzi pozitívnymi a negatívnymi komentármi, sú predsa len dve znamenia, ktoré sú po Škorpiónovi menej populárne než iné. Ide o Raka a Blížencov, obe znamenia sa v hodnotách negatívnych komentárov ocitli nad hodnotou 20 % negatívnych komentárov.

Horoskopy a astrológia? Idú ruka v ruke, pozrite si profil Nostradama

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #Twitter #negatíva #pozitíva #horoskop

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...