Muži prejavujú lásku inak. Toto sú znaky, že je zamilovaný

Je sympatický, prejavuje vám náklonnosť a vy máte pocit, že by vám to spolu mohlo vyjsť. Dokonca vám otvorene prejavuje sympatie, ale vám šiesty zmysel napovedá, že to to (ne)môže byť tak dokonalé. Skúste test, či s vami iba zahráva, alebo má skutočne vážne plány.

10.01.2022 14:14
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Láska a zamilovanosť sú do značnej miery aj vecou chémie a telesnosti.
debata

Chce sa s vami nielen pochváliť

Muži, ktorí s vami chcú flirtovať sa s vami chcú v prvom rade ukázať. Hlodá v nich pocit, že sa chcú s vami predviesť pred kamošmi, partiou, chcú byť obdivovaní. Z ich strany ide o flirtovanie a túžbu pohladiť si s vami ego. Muž, ktorý má o vás hlbší záujem vás síce rovnako môže zoznámiť s priateľmi, ale nie preto, aby vás ukázal. Chce vás vziať do svojej intímnej sféry záujmu. Zrazu chce s vami robiť jeho obľúbené činnosti a zdieľať s vami tie vaše.

Hľadá dôvod dotyku

Sympatie nie sú len o tom, že vás bude obdivovať, muž sa vás prirodzene chce aj potrebuje dotýkať. Láska a zamilovanosť sú do značnej miery aj vecou chémie a telesnosti. Preto je jasné, že sa vás partner bude chcieť dotknúť. Aspoň nenápadne, jemne, skusmo. Aby si overil, či vám nie je nepríjemné, keď prekročí vašu osobnú zónu. Pretože aj to je dôkaz toho, že by ste si rozumeli aj inak ako sympatiami.

láska, rozchod, žena Čítajte aj Pozor na pocity a túžby, ktoré si môžete pomýliť s láskou

Zastane si vás

Možno nie vždy máte pravdu, ale on sa bude snažiť byť na vašej strane až do poslednej chvíle. Láska je totiž niekedy správa slepo. A ak sa za vás postaví vždy, aj keby mal byť jediný, je to preto, že vás skutočne ľúbi. Zamilovaný muž totiž často stráca racionalitu v prospech citu. Nie vždy je to prospešné zistenie, ale veľmi efektívny spôsob ako zistiť, či je zamilovaný, alebo si to len sama myslíte.

Vytvárajú pre vás príjemné situácie

Pozor. V tomto bode je potrebné rozlišovať, či chce na vás spraviť dojem, ohúriť vás a pripísať si vás na zoznam trofejí, alebo vás skutočne miluje. V prvom prípade vás bude zahlcovať veľkými gestami. Bude vám dávať dary a nečakané prekvapenia. V tom druhom prípade bude skôr vytvárať situácie, pri ktorých vám vyvolá úsmev na tvári a nie šok. Chce, aby ste sa pri ňom cítili dobre. Dáva zámienky na spoločné aktivity a činnosti.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #flirt #dotyky #chyby v randení #zamilovanie #vážny vzťah #flirtovanie #mall.tv

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...