Máte doma introverta? Váš vzťah bude prekvitať

Introvertné povahy nevynikajú práve veľkou spoločenskou iniciatívou. Preto aj o niečo zložitejšie nadväzujú kontakty a vzťahy. No ak vám už introvert hovorí láska a moja vyvolená, má to niekoľko výhod, ktoré vo vzťahu s extrovertom nezažijete.

22.01.2022 10:00
láska, vzťah, muž a žena, partneri Foto:
Ak chcete vo vašom vzťahu staviť na lásku a hĺbku, introvert je pre vás ten správny spoluhráč.
debata

Hlboký vzťah hneď od začiatku

Ak chcete vo vašom vzťahu staviť na lásku, hĺbku, vyhnúť sa povrchnosti a krátkodobému sexuálnemu dobrodružstvu, introvert je pre vás ten správny spoluhráč. Vzťahový poradca Jordan Gray radí introvertov k prvoligovým hráčom lásky. Pre nich je vzťah dvoch ľudí omnoho dôležitejší ako flirtovanie, podvádzanie, či povrchné sexuálne kontakty. A to každú ženu túžiacu po vzťahu poteší.

Bude viac váš

Introvert nie je človek, ktorý potrebuje na každý prst desať kamarátov. Práve naopak, dá omnoho častejšie prednosť rozhovoru s partnerom, ako povrchnému trkotaniu s chalanmi za barom. Preto ak si bude mať vybrať činnosť s láskou, vždy zvíťazí nad volaním aktivít, ktoré pre neho neprinášajú nič, okrem stráveného času.

Má schopnosť počúvať

Jordan Gray si v poslednom období všíma, že ženy od svojich partnerov viac ako v minulosti očakávajú, že ich budú počúvať. Súvisí to s emancipáciou a väčším pracovným vyťažením žien. Sú rady, keď ich muž jednoducho niekedy len vypočuje. Bez toho aby im radil, vnucoval riešenie, chcel veci riešiť. A presne na to je introvert dokonale stavaný.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia, s charizmou dokonalého milenca. Zažijete s nimi nemožné

Má vyššiu schopnosť sebareflexie

Snaha o hľadanie dokonalého muža prejde po prvej láske každú ženu. Nikto nie je dokonalý, ale muž, ktorý si vie priznať chybu a je schopný sebareflexie, sa tomu náramne približuje. Introvert je presne ten typ muža, ktorý to dokáže. Preto ak hľadáte partnera, ktorý je ochotný diskutovať nielen o vás, ale aj o sebe, Jordan Gray si všíma, že práve to je devíza introverta. Vďaka ktorým si vie budovať a udržiavať aj dlhodobé vzťahy.

Vie si vážiť aj maličkosti

Introvert je človek zameraný na mikrosvet. To znamená, že si všimne aj to, čo ostatní prehliadnu. To je vo vzťahu veľmi príjemné zistenie. Hlavne ak dokáže oceniť maličkosti všedných dní, ktoré robíte pre neho, prípadne rovnako tak pre vzťah. Introvert je presne ten typ muža, ktorý vám poďakuje aj za to, že ste sa dnes pekne nalíčili, alebo ste chutne navarili. Neberie veci ako samozrejmosť a to vytvára vo vzťahu príjemnú atmosféru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #introvert #sebareflexia #maličkosti #spoločné aktivity #dlhodobý vzťah #romantici

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...