Začal vám zahýbať? Lakmusovým papierikom je jeho...

Podozrenie je zrejme horšie, ako odhalená nevera. Pretože v takom prípadne sa cítite bezbranne. Nie ste si istá, či sa mýlite, alebo vás vodí za nos. Pritom neverníka prezradí jediná vec. Jeho zmenené správanie.

04.01.2022 09:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Kedysi sa tvrdilo, že muž s milenkou stratí záujem o sex so ženou.
debata (1)

Mobil už neprezradí nič

Kedysi stačilo nazrieť do mobilu a hneď ste vedeli, či máte doma záletníka. Možno ste nič neobjavili, ale mal zrazu neznámy PIN, heslo, jednoducho ste sa k nemu nedostali. Dnes majú moderné mobily priamo implementované bezpečnostné zámky. Takže už nenaznačia nič. No určite ho prezradí, ako s mobilom narába. Prípadne či má dva. Nevinné písanie nie je dnes nič nezvyčajné. No stáva sa, že zrazu po telefonáte alebo správe hľadá výhovorky ako odísť z domu. A nie je to prvý raz, ale akoby nové pravidlo? Zrejme nechodí von s čistými úmyslami.

Video
VIDEO: O nevere so psychologičkou Lenkou Rušarovou.

Striedanie nálad

Ak má muž bokovku, vždy je to do istej miery spojené aj so stresom. Pretože nie je jednoduché zrežírovať si dva životy a pritom ešte aj všetko utajiť. Preto sa môže stať, že je omnoho častejšie predráždený, ale na druhej strane vás zahŕňa darčekmi , pozornosťami a naoko nesmiernou láskou, čo tiež nezvykol. Je to výsledok nervozity aj uvedomenia si, že nekoná správne a chce vám vynahradiť prejavmi lásky jeho tajomstvá.

Stráži si viac peniaze

Milenecký vzťah nikdy nie je zadarmo. A partner zrazu akosi stráži svoje financie, nebodaj sa jeho príjmy akoby stenčovali, zatajuje odmeny, bočné príjmy, či dokonca si založil vlastný účet, aby ste nevideli jeho všetky výdavky je to problém. Ak zrazu dokonca začína meniť aj charakter úspor, tak je možné, že to nie je len bokovka, ale dokonca potenciálne premýšľa nad rozvodom a snaží sa presmerovať spoločné financie kamsi pod svoje krídla.

láska, rozchod Čítajte aj Schyľuje sa u vás k rozchodu? Odborník hovorí: Toto sú signály, ktoré sa objavia

Chyby, chyby a chyby

Vidí ich na vás všade. A to je len preto, že potrebuje často len zámienku na to, aby tresol dvermi a odišiel von. Na to, aby mohol odísť s menšími výčitkami svedomia, ako od ženy, ktorá mu s láskou pripravila večeru. Jednoducho všade hľadá zádrapky na to, aby sám seba presvedčil, že nechce byť práve s vami, ale s niekým, kto ho čaká s otvoreným náručím

Sex mnoho neprezradí

Veci sa menia a rovnako aj správanie mužov. Kedysi sa tvrdilo, že muž s milenkou stratí záujem o sex so ženou. Pravda je však taká, že na sexuálnom živote, teda jeho intenzite sa nemusí vonkoncom nič zmeniť. Akurát môžete z ničoho nič začať trpieť vaginálnymi problémami. Nemusí ísť priamo o pohlavne ochorenia, iba problémy, ktoré ste dovtedy nemali. No nemusia byť náhodné, ak sa spoja s inými zmenami jeho nálad a správania.

Viete, že každých 36 sekúnd sa niekto rozvedie? Pozrite si zaujímavosti zo sveta rozchodov a rozvodov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rozvod #nevera #milenka #podvádzanie #neverník #zmena správania #mall.tv

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...