Najromantickejšie znamenia zverokruhu. Zažijete s nimi to, čo s nikým iným

Patríte k ženám, ktoré chcú zažiť lásku ako z knihy? Nežnú, aj pikantne zaujímavú, ale predovšetkým romantickú? V takom prípade nehľadajte alfa samcov zverokruhu, ale vyhliadnite si znamenia, ktoré patria k reprezentantom čistej a jemnej romantiky. Okrem spoločných záľub pri prvom rande zamerajte aj na dátum narodenia. Aspoň čo sa týka mesiaca.

02.01.2022 10:00
jeseň, láska, rande, príroda Foto:
Znamenia, ktoré sú veľkými milovníkmi, vychutnávačmi života aj milostných aktivít.
debata

Ryby

Zbožňujú chvíle, keď môžu cítiť skutočnú hĺbku vzťahu. Už len preto sa snaží vzťahu odovzdať všetko. Ide o znamenie, ktoré si vysníva svoj romantický svet a snaží sa ho naplniť. Ak milujete romantiku, tak znamenie rýb ju pre vás nielen vysníva, ale aj pripraví. Potom už obvykle stačí vziať iba hodenú rukavicu. Potešíte ho dokonca tým, že romantickú hru budete hrať s ním.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Najväčší egoisti medzi znameniami? Nielen tvrdohlavý baran, sú tu aj ďalší

Lev

Znamenie, ktoré je veľkým milovníkom, vychutnávačom života aj milostných aktivít. Ale keďže túži svojho partnera rozmaznávať aj oslniť, výsledkom je, že pre neho žiadna romantika nie je príliš. Je to majster v pozvaní na večeru, v namiešaní zážitkov, ktoré konča rozjarenými očami. Muž lev vás bude neustále rozmaznávať. Pretože chce byť vašim hrdinom. A ak zistí, že ste na romantické chvíľky, stane sa tým najsladším milencom na svete.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia, s charizmou dokonalého milenca. Zažijete s nimi nemožné

Váhy

Bude dlho uvažovať nad tým, ako vám spraví príjemné chvíle. Záleží mu na tom, aby sa jeho partnerka cítila pri ňom skutočne unikátne. Nemá problém robiť prekvapivé gestá, ako je rozsypanie lupeňov ruží po posteli, na ktorej vás pomiluje. Váhy sú experti na romantické prekvapenia. Neváhajú si ich požičať s kníh a filmov, ale nikdy len nekopírujú, pridajú aj vlastnú invenciu a ingredienciu lásky.

Rak

Znamenie, ktoré ak má mať sex, radšej bude abstinovať. Pre neho nemá zmysel živočíšnosť. Je vysadený na rodinu, krásu, nehu a romantiku. Preto aj milovanie s ním znamená, že je naozaj nežné, romantické. Rak v oblasti lásky splní všetko, čo vám na očiach vidí. Preto je určite vhodným partnerom pre ženy, ktoré snívajú o princovi na bielom koni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryby #lev #romantika #znamenie Váhy #muž v znamení Váhy #znamenia zverokruhu #rak

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...