Sex tipy na vášnivejšie Vianoce. Zaručene nesklamú

Premýšľate, ako si okoreniť vianočný čas, aby vám priniesol nielen chvíle pohody, ale aj vzrušenia? Skúste si obohatiť tohoročné sviatky nielen o hmotné, ale aj erotické darčeky. Tie vedia partnerský život naozaj zásadne vylepšiť.

11.12.2021 10:00
erotika - Vianoce - partneri - pikantné Vianoce Foto:
Erotické Vianoce si môžete spraviť prostredníctvom zaujímavých darčekov.
debata (1)

Skúste sexy kostýmy

Vianoce a príchod nového roka sú spojené s tradíciami, v rámci ktorých je dovolené na seba zobrať rôznorodé prestrojenie. Samozrejme, že si nemusíte ľahnúť do postele v kostýme anjela, ale napríklad sexy pyžamo s nádychom Mikuláša, sobov, alebo vianočnej atmosféry nenechá muža chladného. Navyše, mnoho podobných strihov nie je len rozprávkových, ale aj správne pikantné vykrojených.

Doprajte si spoločný čas

Nie je nič lepšie, ako keď počas pár dní voľna skutočne pustíte z hlavy stres, starosti aj náhlenie sa. Pracovné povinnosti nechajte bokom. Dokonca aj domácnosť môžete nechať tak a konečne sa venujte sami sebe. Vyhraďte si čas na lásku. Na nehu, zbližovanie aj sex. Viac ako po iné dni roka sa snažte toho druhého potešiť po sexuálnej stránke. Uvidíte, že partner sa bude tešiť z takejto veci omnoho viac, ako napríklad z hmotného darčeka pod stromčekom.

odkaz
Vianočná súťaž Pravda, banner

Využite netradičné prostredie

Každý sexuológ by vám potvrdil, že mozog je tým orgánom, ktorý určuje skutočnú mieru vzrušenia a rozkoše. Preto ho skúste stimulovať intenzívnejšie ako partnerov penis. Ako na to? Začnite kulisami. Bielu kožušinu pod vianočnou jedličkou môžete využiť na romantické milovanie. Preto to má dokonalú atmosféru a sex vám bude úplne inak chutiť. Rovnako tak sa môžete oddať milovaniu napríklad pri vianočnej muzike, alebo pri krbe, kde praskajú vetvičky. Užite si pohodu vianočnej atmosféry, ale okoreňte si ju vzrušením. Bude vám super krásne.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Populárne sexuálne fantázie, ktoré by ste mali s partnerom určite skúsiť

Dajte si erotický darček

Môže to byť maličkosť v podobe venušiných guľôčok, alebo vibračného vajíčka. Pripadne dilda pre obe pohlavia. Jednoducho si pod stromčekom okrem bežnej povinnej jazdy môžete nájsť aj prvky na erotické hry. Zabavíte sa rovno na Štedrý večer, ale hračky vám môžu vydržať mesiace a roky. Dokonca vdýchnu vášmu intímnemu životu úplne inú úroveň. Vyskúšajte, nič tým nestratíte, jedine budete mať pod stromčekom o jednu rozkoš navyše.

Zahrajte si erotickú hru

Dnes je na trhu mnoho hier, pri ktorých hádžete kockou a plníte rôznorodé úlohy. Vytvorte si na sviatky herný plán, ktorý bude vašou inšpiráciou aj predohrou. Môžete si vybrať hru jemnú, alebo poriadne pikantnú. Základom je hrať, kým vás dokonale neovládne vzrušenie. Navyše, nikde nie je napísané, že pri hre musíte ostať oblečení. Mnohé z erotických hier si dokonca môžete ľahko zostrojiť aj podľa návodu z internetu. A hravosť je veľmi dôležitým prvkom vzťahu. Tak sa cez sviatky zahrajte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #spoločné chvíle #odvážny kostým #erotické darčeky #erotické hry #erotické hračky #erotická bielizeň

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...