Nenápadné situácie, ktoré počas sexu zabijú vzrušenie. Určite sa im vyhnite

Možno sa vám už stalo, že počas milovania muž náhle ochladne. A keby len ochladne, razom aj „uvädne“. Pritom sa mohlo zdať, že milovanie prebieha práve dokonalým smerom a partner rozhodne netrpí problémami s erekciou. Sú za tým kazisveti vzrušenia.

30.11.2021 13:00
milovanie, vzťah, intimity Foto:
Jemná bolesť môže vzrušenie stimulovať.
debata (6)

Nepríjemná spomienka

Stačí, že ju vyvolá pohľad na fotografiu, alebo niečo poviete, čím partnera vrátite do minulosti. Nie je žiadne tajomstvo, že hlavným hnacím motorom erekcie muža je práve jeho hlava. No a ak v nej namiesto obdivu k žene zrazu zvíťazia nepríjemné spomienky, netreba sa čudovať, že mu erekcia poklesne.

Bolesť ako korenie aj postrach milovania

Jemná bolesť môže vzrušenie stimulovať. Aj čo sa týka napríklad štipnutia do bradaviek, či miešku. No pozor, ak niečo skutočne partnera zabolí. Hlavne ak napríklad príliš zubami zatlačíte na jeho penis, alebo sa pri súloži prehnete do príliš veľkého uhla proti jeho erekcii. Pri takej bolesti klesne okamžite vzrušenie aj pevnosť erekcie.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Nudí vás misionárska poloha? Možno robíte tieto chyby

Nemá dosť stimulov

Veľmi častý problém, ktorý pokazí aj najkrajšie láskanie. Na vzrušenie totiž nestačí, aby ste sa vyzliekli. Muži sú všeobecne zameraní aj na vizuálnu stimuláciu. Preto môže nastať pokles túžby, vzrušenia aj erekcie v prípade, ak zastriete žalúzie a zhasnete svetlo. Prípadne mu robíte dobre takým spôsobom, že vás prakticky ani nevidí a nemôže sa s vami pohrať. Taký akt sa pre neho stáva akosi robotický a fantázia mu na udržanie vzrušenia nemusí stačiť.

Prerušíte smerovanie

Stáva sa to pomerne často. Vzrušenie je hra, ktorá sa stupňuje. Ak ju niečo pokazí, môže nastať situácia, že sa už nemusí obnoviť. Alebo aspoň nie tak rýchlo. Odbehnete z postele zastrieť záves. Naprávate sa počas milovania, odskočíte si po uterák. To všetko sú situácie, keď môžu romantika, vzrušenie aj radosť zo sexu náhle ochabnúť. Partner vycíti, že ste duchom neprítomná a myslíte na mnoho iných vecí. A potom už ani intenzívna stimulácia nemusí stačiť na ďalšie potešenie.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #erekcia #romantika #vzrušenie #intímna atmosféra #erotické predstavy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...