Single status ako prekliatie? Kdeže! Tieto znamenia ho milujú

Víkendy výlučne podľa seba, spontánne stretnutie s priateľmi, žiadne povinnosti, ktoré súvisia so vzťahom - život ako single nie je pre každého prekliatím. Naopak, sú znamenia zverokruhu, ktoré si status single užívajú a sú s ním spokojné. Ktoré?

24.11.2021 11:00
žena, dobrá správa, radosť, ukazovanie Foto:
Spokojná ako single!
debata

Blíženec

Blíženec má city pomerne rozhádzané – ešte v pondelok je šialene do niekoho zaľúbený, v nedeľu už uvažuje, ako byť opäť single. Ľudia narodení v tomto znamení sú mimoriadne prchkí a neustále hľadajú niečo nové, aby boli šťastní. Vo vzťahu chcú maximálnu slobodu, nulové obmedzenia a takisto neuznávajú kompromisy. Single status si preto naplno vychutnávajú, pretože necítia žiadne obmedzenia.

rozchod, hádka, vzťah Čítajte viac Rak, panna a... O ženy v týchto znameniach muži rýchlo strácajú záujem! Dôvody?

Baran

Baran miluje pocit byť úplne nezávislý a užívať si slobodu naplno. Jeho čas strávený so sebou samým je pre neho dôležitý a preto často pociťuje vinu, ak je vo vzťahu, pretože partner to vidí zväčša inak. Baran je šťastnejší, keď sa nikomu nemusí zodpovedať, kde bol tak dlho, prečo nechce ísť tam či onam a prečo uprednostňuje čosi iné.

žena, hnev, krik Čítajte viac Chcem zmenu! Hneď. Tieto znamenia stereotyp a pokoj neznesú

Panna

O pannách sa zvykne hovoriť ako o perfekcionistoch. Isté je aj to, že stoja oboma nohami na zemi, vedia sa o seba postarať, aj v ťažších situáciách si poradia. Partnera nepotrebujú na to, aby sa o nich staral alebo ich rozptyľoval. Ak už predsa len do vzťahu panna vstúpi, tak potom s niekým, kto ju prekvapí svojím pohľadom na svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #partner

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....