Keď nepotrebujete k rozkoši partnera. Skúste intímne hry iba pre ženy

Nie vždy je partner k dispozícii, keď máte chuť a rovnako sú aj chvíle, keď vy nemáte chuť na neho, ale rozkoš neodmietnete. Presne v tejto chvíli sa oplatí inšpirovať namiesto milostných polôh trikmi, ako ženy vedia spraviť dobre samy sebe.

12.11.2021 15:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Aj sebaukájanie si viete osviežiť.
debata

Pomocná ruka je vždy skvelá

Na okolie nemusí byť vždy dokonalé spoľahnutie, ale na samú seba sa spoľahnúť môžete a preto je vhodné mať zásobu trikov, ako si spraviť dobre na počkanie a nečakať na nič a na nikoho. Pritom sa oplatí opustiť aj bežné a obvyklé šantenie prstami pod perinou. Aj sebaukájanie si viete osviežiť.

V kúpeľni je to rýchle

Mnoho žien sa sťažuje, že popri manželstve a deťoch nemajú čas, dokonca ani priestor na seba. No a preto sú často tak dlho v kúpeľni. Pretože, práve tu majú možnosť byť samé a pustiť si teplú sprchu na klitoris. Ide o jednu z najobľúbenejších metód na dosahovanie orgazmu. Intenzívna masáž dokáže počas sprchovania alebo napúšťania vane priviesť ženu k orgazmu. A to dokonca niekoľkonásobnému.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj Ako si vybrať správny vibrátor, ktorý vám urobí najlepšie?

Skúste to dvojmo

Aj ženy, ktoré sa stránia análneho sexu priznávajú, že v rámci sebaukájania dokážu využiť potešenie spojené s dráždením análneho otvoru. Nebojte sa experimentovať na vlastnom piesočku a s vlastným telom. Popri klasickej masáži klitorisu nechajte vaše prsty zostúpiť smerom na konečník. S trochou lubrikantu vie aj jemná masáž pridať zaujímavé pocity, ktoré významne obohatia vaše finálne orgazmy.

Stačí dobrý pomocník

Nie je to tak veľa peňazí, aby ste si nemohli dopriať niečo aj pre seba. Napríklad praktickú intímnu hračku, s ktorou si vďaka viacerým možnostiam vibrovania dokážete navodiť pocity, ktoré prstami nedosiahnete. Nemusíte siahať stále po nových a nových hračkách, ale spoločník, ktorý to vie s vami lepšie ako vy sama, stojí za preskúšanie. Aspoň pár ráz do mesiaca. Pretože samota nie je zlá, ak ju nemusíte tráviť vždy sama.

Orgazmus bez dotyku

Je to tak trochu alchýmia a hra, no na konci budete víťazkou. Zaujímavou možnosťou ako sa priviesť k orgazmu prakticky bez pohybu je stimulácia mysle. Nepotrebujete žiadne hračky, dotyky, iba vlasú hlavu. Zapojte svoju fantáziu, najtajnejšie predstavy a vizualizujte si zážitky až kým vašim telom neprebehnú zimomriavky vzrušenia. No a potom stačí iba pár dotykov. Avšak skúste sa vyhnúť lonu a stavte iba na erotogénne zóny prípadne bradavky a prsia. Takto dosiahnutý orgazmus bude úplne iný ako ste poznali doteraz. Aj jeho intenzita bude podstatne silnejšia. Pretože zapojíte do hry ten najdôležitejší orgán slasti – mozog.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #masturbácia #erotická hračka #erotické predstavy #viacnásobný orgazmus

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...