Tajné tipy, ako prežiť sex odzadu krajšie, romantickejšie aj vášnivejšie

Poloha odzadu patrí k najčastejšie vyhľadávaným sexuálnym pozíciám. Dokonca vedie aj rebríčky v obľúbenosti, ale príliš časté opakovanie jej na atraktivite nepridá. Teda ak práve neviete, ako si vylepšiť zážitok z nej. Možností je pritom viac ako dosť.

27.10.2021 09:00
sex, erotika, intimity Foto:
Predohra by mala byť podľa bežnej milostnej schémy pred sexom.
debata

Skúste ju obohatiť predohrou

Predohra by mala byť podľa bežnej milostnej schémy pred sexom. Avšak ak máte na sexe popracovať, môžete sa občas počas milovania k predohre aj vrátiť. Prerušte klasický sex a vrhnite sa opäť na jemné a nežné dráždenie. Napríklad je veľmi vzrušujúce, ak sa partner venuje práve vašej zadnej oblasti. Bozkami, hladkaním, jazykom a potom z takejto „predohry“ na štyroch prejde k súloži. Ide o inováciu, ktorá sa bude páčiť nielen vám.

Pripojte ruky, alebo niečo viac

Pri polohe odzadu má mnoho žien problém dosiahnuť vyvrcholenie. Hoci sa im poloha naozaj páči. Problémom je nedostatočná stimulácia klitorisu. Tú môžete vylepšiť či už prstami, partnerovými rukami, alebo erotickou hračkou, ktorá vibruje. Možností je mnoho a orgazmus sa zaručene objaví.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj Ako si vybrať správny vibrátor, ktorý vám urobí najlepšie?

Skúste ju pozdvihnúť

Nan Wise je sexuálna terapeutka a rovnako aj žena. Preto vie veľmi dobre a prakticky poradiť, ako si zlepšiť klasiku odzadu a to napríklad postojom ženy. Nemusíte byť na štyroch. Oprite sa v stoji o stenu, alebo o stolík. Nebudete pociťovať takú tiaž poprsia, partner vnikne pod iným uhlom a môže vás lepšie objať. Poloha sa tak stane osobnejšou, vášnivejšou, naozaj krajšou.

Zapojte bradavky

Ženy dokážu pomocou stimulácie bradaviek dosiahnuť skutočný orgazmus. A preto ak ich zapojíte k polohe odzadu, výsledný orgazmus kombinovaný aj s milostným aktom a dráždením klitorisu, môže predstavovať skutočnú, doslova nevídanú erupciu slasti. Skúsiť sa to určite oplatí. Nič nestratíte, môžete len získať.

Skúste nové rekvizity

Poloha odzadu je nenáročná na miesto, preto sa dá prakticky vyskúšať od výťahu až po internátnu izbu. Ale obohatiť ju môžete aj o rekvizity. Napríklad sa pomilovať na podložke na jogu, v zaujímavom prestrojení, použiť bičík na plieskanie po zadku. Poloha odzadu predstavuje jednoducho podklad prakticky pre každú milostnú hru, ktorú by ste chceli rozviť. Preto nemusíte hovoriť nie, vyskúšajte a užite si ju vzrušujúcejšie, ako doteraz.

Obsah vznikol v spolupráci s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #erotika #orgazmus #intímnosť #sexuálna poloha #poloha odzadu

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...