Rak, panna a... O ženy v týchto znameniach muži rýchlo strácajú záujem! Dôvody?

Hoci prvé a druhé rande vyšlo úplne skvelo, niektoré ženy si muža jednoducho nedokážu udržať. Zvlášť často sa to nedarí ženám narodeným v týchto znameniach:

26.10.2021 11:00
rozchod, hádka, vzťah Foto:
Opäť ďalší rozchod?
debata

Panna

Čo môže mužov rušiť na znamení panna? Ide o nesmierne perfekcionistické a pedantné osoby, ktoré túžia mať všetko pod kontrolou a dokonalé. Takto fungujú v práci a presne takto si predstavujú aj fungovanie vzťahu. Spomínané vlastnosti, ktorých sa vo vzťahoch len ťažko zbavujú, muži znášajú dlhodobo ťažko – panny sú večne nespokojné, ak nejde všetko presne podľa ich dokonalých plánov a túto nespokojnosť neváhajú neustále predvádzať.

pomoc, trápenie, žena, ruka, poďakovanie, empatia Čítajte viac Jasné, že pomôžem! Tieto znamenia myslia na všetkých ostatných, len nie na seba

Rak

Rak je nesmierne milujúce znamenie, ktoré už po prvom rande túži po svadbe a deťoch. Rak sa chce o niekoho starať, partnera priam zaplavuje láskou a starostlivosťou, čo však muži znášajú zväčša s nevôľou. Potrebujú v počiatku vzťahu cítiť „oheň“ aj neistotu, o ženu chcú bojovať a o svadbe či deťoch počúvať, až keď sa vzťah „utrasie“. Rak ich tak svojimi citmi a plánmi vystraší.

žena, úspech, krása Čítajte viac Všetko majú pod kontrolou, presne vedia, čo chcú dosiahnuť! Týka sa to týchto 3 znamení

Ryby

Ryba je na prvý pohľad čarovná bytosť – šarmantná, empatická a citlivá. Ale mnoho mužov sa jej precitlivenosti zľakne a radšej ujde skôr, než by dali vzťahu vôbec šancu. Ryba sa neustále čohosi obáva a do svojich pochybností a úzkostí „zaťahuje“ aj nového partnera. Začiatok vzťahu však má byť podľa mužov o čomsi inom, nie o večných obavách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu #precitlivenosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...