Jasné, že pomôžem! Tieto znamenia myslia na všetkých ostatných, len nie na seba

Sú ľudia, ktorí myslia viac na ostatných ako na seba. Vadí im nespravodlivosť sveta a keď môžu pomôcť, neváhajú ani chvíľu.

20.10.2021 13:00
pomoc, trápenie, žena, ruka, poďakovanie, empatia Foto: ,
Napĺňa vás pomoc druhým radosťou?
debata

Sú znamenia zverokruhu, ktorí sa o svojich blízkych starajú o čosi viac ako ostatní, osud ľudí, ktorí sú v núdzi, im nie je ľahostajní. Zvlášť to platí pre tieto znamenia:

Váhy

Je skvelé mať v blízkom okolí ľudí, ktorí sú narodení v tomto znamení. Nech sa deje čokoľvek, váhy sa snažia vyriešiť problémy cudzích bez ohľadu na to, aké ťažké sa na prvý pohľad zdajú byť. Vzhľadom na potrebu harmónie a rovnováhy v živote sú váhy často bútľavými vŕbami a trpezlivo počúvajú o trápení iných – váha vám nikdy nezloží telefón, ak zavoláte s prosbou o pomoc. Bohužiaľ, pri zachraňovaní ostatných sa často ich vlastné šťastie ocitne na druhej koľaji.

žena, úspech, krása Čítajte viac Všetko majú pod kontrolou, presne vedia, čo chcú dosiahnuť! Týka sa to týchto 3 znamení

Rak

Výnimočne starostlivé znamenia sa rado stará o svojich blízkych – či už sú z rodiny alebo z okruhu priateľov. Rak je vždy pripravený poskytnúť druhým útechu a neváha investovať svoj čas a energiu, ak ide o šírenie dobrej nálady či pohody do okolia. Aj preto je rak obľúbeným kamarátom, sesternicou aj kolegom – ale, občas to práve jeho blízki zneužijú. Vedia totiž, že rak im nikdy nepovie „nie“, nech už by na jeho dvere zaklopali s akoukoľvek žiadosťou.

spolubývajúca, kamarátka, žena, hádka Čítajte viac Nech žijú konflikty! Tieto znamenia ich priam vyhľadávajú

Vodnár

Vzdušné znamenie patrí medzi 100-percentných filantropov, pretože veľa z toho, čo robí, je službou pre ostatných. Vodnári radi zasvätia život charite – pomáhajú bezdomovcom, opusteným zvieratám… Pri všetkej snahe však často podliehajú smútku, kedy sa na nich ťarcha sveta jednoducho zosype – nechcú si pripustiť, že ostatní nerozmýšľajú tak šľachetne ako oni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...