Pýtate sa: Je on láskou môjho života? Čo vám môže napovedať?

Máte po boku partnera a je vám s ním dobre. Ale ako zistiť, že je láskou vášho života?

12.10.2021 13:00
manželia, objatie, láska, radosť, domov, tablet Foto:
Navždy spolu?
debata

Ak ste už s partnerom istý čas spolu, zrejme si kladiete otázku – je on láskou môjho života? Samozrejme, neexistuje „návod“, ako to zistiť, ale môžete to aspoň vytušiť. Tieto znaky vám môžu pomôcť prísť na to, či ste konečne našli svoju spriaznenú dušu.

Prijmete aj jeho „horšie“ stránky

V každom vzťahu príde moment, kedy si zložíme ružové okuliare a partnera už vidíme aj s jeho „horšími“ vlastnosťami. Akonáhle však nájdete lásku svojho života a pocity sú pre vás jednoznačné, horšie vlastnosti už nevnímate ako čosi, čo chcete silou-mocou meniť. Partnera beriete so všetkým, čo k nemu patrí. A milujete ho celým srdcom.

manželia, láska, objatie, radosť Čítajte viac 3 roviny, v ktorých sa musia zaľúbenci zhodovať! Ak chcú tvoriť šťastný pár

Máte rovnaké ciele

Pri plánovaní budúcnosti nie je vždy ľahké naladiť sa na spoločné ciele. Práve tie môžu robiť isté problémy – každý z dvojice chce v istom okamihu od života aj budúcnosti čosi iné. Ak nájdete spriaznenú dušu, zrazu kráčate životom s ohromnou ľahkosťou a pevne pri sebe.

Viete sa hádať aj si odpustiť

Vo vzťahu sú dôležité aj hádky a podstatné je, ako dokážete „fungovať“ po nich. Nosíte v sebe zlosť alebo sa viete povzniesť a nájsť nové riešenia, ktoré by vyhovovali vám obom? Ak sa s partnerom dokážete konštruktívne hádať a najmä fungovať spoločne aj po hádke a spokojne – je vážny predpoklad, že po boku máte svoju spriaznenú dušu – lásku na celý život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #partner

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...