Veci, ktoré ženy na svojom tele neznášajú a muži sú do nich zbláznení

Ženy si samy vedia vytvoriť stres, komplexy a dokonalý pocit depresie aj menejcennosti. A to dokonca kvôli veciam, ktoré môžu byť ich polovičke sympatické. Preto je na čase pozrieť sa pravde do očí a zaostriť na ženské telo mužskou optikou. Z mnohého môžete byť príjemne prekvapené.

03.10.2021 13:00
žena, dôchodkyňa, založené ruky Foto:
Čoraz väčší záujem mladých mužov o staršie ženy naznačuje, že vrásky sú to posledné, čo ich na žene odradí.
debata

Zadok

Je veľkou kapitolou v ženskom seba hodnotení. Malý, veľký, nevhodne formovaný. Ženy majú mnoho dôvodov, aby samy seba zvozili pod čiernu zem za nádielku zadnice. Pritom sa stačí spýtať muža. Každý zadok si nájde svojho milovníka. Muži majú radi zadky aj malé aj také, ktoré zjavne presahujú bežné rozmery. Dokonca sa zadok atypického tvaru pre mnohých stáva fetišom. Nie je preto dôvod cítiť sa nepríjemne pre svoje parametre. Stačí si iba nájsť partnera, pre ktorého to bude dokonalá miera.

Vrásky

Skoncujte s trápením. Vrásky nie sú dôvodom, aby ste si kvôli nim nechali pod kožu pichať klobáskový jed – botox. Naopak, čoraz väčší záujem mladých mužov o staršie ženy naznačuje, že vrásky sú to posledné, čo ich na žene odradí. Muži ocenia ženu, ktorá má úsmev na tvári. Aj keď ním riskuje, že sa jej prehĺbia mimické vrásky. Omnoho viac, ako tú, ktorej tvar pripomína voskový papier ale neusmeje sa ani pri čarovných životných okamihoch.

sex, erotika, poprsie Čítajte aj Vzrušujúce nežnosti počas milovania. Tieto musíte skúsiť

Pery

Patria k najčastejšie upravovaným miestam na ženskom tele. Aj to svedčí o nespokojnosti žien s tvarom a vizážou ich pier. Pritom nie je dôvod. Muži si nevyberajú ženu podľa toho, či má pery úzke alebo mäsité. Pre ne sú ženské pery najatraktívnejšie vtedy, ak nimi žena vie partnera potešiť. Hoc i len jemnými bozkami na líce, až po čary perami na ohanbí. Zabudnite preto na zmenu. Ak niečo zmeniť, tak možno len postoj, ako perami narábate.

Vagína

Tvar vagíny a pyskov ohanbia je pre mnoho žien dôvodom, aby mali hlavu v smútku. S ostychom si dokonca dávajú dole nohavičky aj pred stabilným partnerom. Pritom platí, že muž, ktorý ženu skutočne miluje, je s jej vagínou rád bez ohľadu na tvar. A taká ho aj vzrušuje. Najhoršou vagínou je tá, ktorú si partner nemôže do sýtosti užiť. Hlavne preto, že sa jej nositeľka za ňu hanbí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sebavedomie #vrásky #pery #štíhla línia #veľký zadok #sexy zadok #sexy krivky

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...