Odpoveď na správu či sms-ku? Tieto znamenia si dávajú na čas, mobil dokážu ignorovať hodiny

Sú ľudia, ktorí sú svojimi mobilmi priam posadnutí. Každé pípnutie ich dostane do "pozoru" a okamžite ťukajú ako šialení.

04.10.2021 09:00
telefón, žena,mobil Foto:
Čakáte na odpoveď a hodiny nič neprichádza?
debata

Naopak, sú aj takí, ktorí si s mobilom a prichádzajúcimi správami hlavu nezaťažujú… Na odpoveď si tak počkáte poriadne dlho. A nie je vylúčené, že sa jej ani nedočkáte.

Strelec

Strelci nechávajú bez povšimnutia svoj mobilný telefón hodiny ležať mimo ich záujmu, akoby ani neexistoval. Smartfón strelec vidí ako niečo, čo môže obmedziť jeho slobodu a preto ho úspešne dokáže ignorovať hodiny – aj keď telefón hlási správy jednu za druhou, so strelcom to ani len nehne.

spolubývajúca, kamarátka, žena, hádka Čítajte viac Nech žijú konflikty! Tieto znamenia ich priam vyhľadávajú

Rak

Rak má rád hlboké a dôverné rozhovory. Táto jeho potreba nie je pri sms-kovaní naplnená – vymieňanie si správ cez rôzne aplikácie ho nudí a otravuje. Smartfón je jeho prostriedkom na dohovorenie si stretnutia s priateľmi, ale nie na diskutovanie o rôznych témach – na to je rak alergický.

žena, názor, hnev, smútok, dievča Čítajte viac Názor ostatných? Nie, nechcem ho počuť! Tieto znamenia sa riadia výlučne vlastným rozumom

Ryby

Ryby sa často pohybujú v inej dimenzii než ich okolie. Sú zasnené, premýšľajú o svojich veciach a tak sa ľahko stáva, že na telefón zabudnú. Preto rybám často trvá hotovú večnosť, kým odpovedia na správu. Nerobia to však naschvál, len je to súčasťou ich zasnenej povahy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #komunikácia #znamenie zverokruhu

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...