Čo o vašom vzťahu prezradí Facebook. A čo naň šťastné páry rozhodne nedávajú?

Dnes sa stalo novou módou zdieľať momenty lásky na sociálnych sieťach. Avšak nie všetky páry holdujú práve tejto záľube. A hlavne tie šťastné majú svoje profily podozrivo prázdne. Čo šťastné páry nezdieľajú za žiadnu cenu a prečo netreba veriť všetkému, čo vidíte? Hoc aj na vlastné oči?

29.09.2021 09:00
letná láska - príbeh - píšte príbehy o letnej... Foto:
Skutočne zamilované dvojice nepotrebujú svoje najromantickejšie chvíle okamžite zdieľať.
debata

Často ide o klam

John Moore sa venuje vzťahovému poradenstvu a všimol si, že najviac sa pred rodinou bozkávajú, objímajú a prejavujú si náklonnosť páry, ktoré chcú zakryť, že pod pokrievkou dokonalého vzťahu to poriadne vrie. No a potom je blízke okolie prekvapené, ak príde rozvod ako blesk z jasného neba. A tak je to aj na sociálnych sieťach. Zamilované fotky a preumelkované pózy sú skôr imidžom na to, aby pár vytvoril zdanie dokonalosti a ostatní im závideli, aj keď vlastne nemajú čo.

Neinšpirujte sa internetom

Nie je nič horšie, ak vo svojom vzťahu vytvoríte dusno preto, že váš vzťah akoby nebol rovnako romantický, ako tie, ktoré sledujete na sociálnych sieťach. John Moore hovorí, že v tomto prípade nie je zďaleka vhodné veriť všetkému, čo vidíte. Je to, ak by ste chceli, aby bol váš partner kópiou hrdinu z ružovej knižnice. Nesnažte sa svoju lásku nastaviť na kopírovanie influencerov. V ich prípade totiž často ide o rovnako neuveriteľnú pózu, ako zamilované knihy. Akurát že je o niečo uveriteľnejšia, pretože ju vidíte na vlastné oči.

láska, vzťah, muž a žena, partneri Čítajte aj Našli ste pravú lásku? 4 znaky, ktoré podľa psychológov naznačujú, že ostanete spolu navždy

Nepotrebujú zdieľať všetko

Skutočne zamilované dvojice nepotrebujú svoje najromantickejšie chvíle okamžite zdieľať na sociálnych sieťach. Čím intímnejšie a atraktívnejšie sa fotky zdajú o to viac je podľa Johna Moora pravdepodobnejšie, že ide o pózu. Pretože skutočne zamilovaní ľudia si užívajú prítomné chvíle lásky, nehy a zamilovanosti. Nehľadajú pózu na to, aby dobre vyzerali na internete.

Vyznania na nástenke sú tabu

To naozaj šťastné páry nepotrebujú. Je to ako bozkávať sa v parku pred inými, ako písať svoje meno sprejom na stenu, alebo rezať srdiečka do kôry stromu. Toto šťastné páry nerobia. Nepotrebujú svoju lásku dokazovať pred inými, užívajú si ju sami dvaja. „Nezáviďte tým, ktorí si na plochu dávajú zamilované básne. Možno sa len snažia suplovať to, čo im chýba v reálnom živote,“ hovorí John Moore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sociálne siete #predstieranie #zamilované páry #šťastný vzťah #dokonalý vzťah #autenticita

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...