Zakázané ovocie najlepšie chutí. Týmto muža tam dole dokonale prekvapíte

O potešení muža cez intímne partie sa nezvykne príliš hovoriť verejne. Nie je to téma ani diskusií s kamarátkou a preto veľa žien pristupuje k mužskému pohlaviu pokusom a omylom. Avšak sú overené praktiky, na ktoré žiadny muž nepovie nie. Je dobré ich mať v zálohe, keď ho chcete navnadiť, potešiť, alebo si osviežiť milovanie.

17.09.2021 09:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Erotické filmy sú plné rýchlej akcie, ktorá mnohým mužom ani nevyhovuje.
debata (4)

Škrabkanie

Ideálne je, ak si necháte narásť nechty, prípadne máte gélové. Nechty na žene sú pre muža erotizujúcim prvkom. Či tomu veríte alebo nie, pre mnohých sú doslova fetišom. Podobne ako napríklad okuliare, vrkoče, či vysoké podpätky. Preto ak mu budete prechádzať nechtami po tele, jeho erekcia stúpne a ak zamierite na penis a miešky, bude vás považovať za ženu, ktorá vie, po čom muži túžia.

Orál, ale pomalý

Erotické filmy sú plné rýchlej akcie, ktorá mnohým mužom ani nevyhovuje. Skúste to aj s tým vašim inak. Orálny sex nemusí byť rytmické cmúľanie jeho pohlavia. Môže predstavovať doslova masáž jazykom po jeho nástroji. Poctivá intímna masáž, napríklad ak je na chrbte, je príjemné prekvapenie, ktorému nikdy nepovie nie.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Praktický návod, ako sa muža dotýkať tam dole. Zažije viac potešenia

Striptíz

Jedna z najmenej využívaných sexuálnych praktík. Pritom muži priam bažia po tom, aby im ženy zvodne predviedli svoje telo. Ukážte, že ho viete zviesť. Bude nadšený, zo žiarivými očami na vás bude hľadieť a plný nadšenia vás pomiluje. Áno, muža poteší ak sa jeho partnerka vie pred ním zvodne odhaliť. Pokojne môžete počas striptízu spraviť aj tanec lonom na jeho pohlaví. Zakaždým sa do vás znovu zamiluje.

Prekvapte ho spontánnosťou

Pohár vína, sladké reči, predohra, dokonalý čas, miesto aj priestor. A muži to milujú aj inak. Siahnite im do rozkroku keď to nečakajú. Krátka masáž na turistike v prírode. Aj pritlačiť zadočkom na jeho prirodzenie sa dá hocikde. Napríklad aj v rade do kina. Muži milujú, ak sa ich penisu dotknete jemne, no zároveň chtivo na rôznych miestach. Tým mu prejavíte záujem o intimitu a partner bude výskať nadšením. Je to pre neho možno krajšie zadosťučinenie a väčšia odmena, ako bežná pochvala.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #dotyky #Intimita #orálny sex #erotická masáž #intímna masáž

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....